Campionato: Atalanta vs AC Milan

Vi har rest till Bergamo för att möta Atalanta som är den största konkurrenten i jakten på en EL-plats.

Detta mina vänner är vad som kallas en sex-poängs match.

Abate, Biglia och Kalinic ser ut att startar om förhandsrapporterna stämmer. Kalinic.

Avspark: 18:00!

Förmodad startelva (4-3-3): Donnarumma; Abate-Bonucci-Romagnoli-Rodriguez; Kessie-Biglia-Bonaventura; Suso-Kalinic-Calhanoglu.

FORZA MILAN!

En kommentar till “Campionato: Atalanta vs AC Milan”

 1. Paolo Costa, keep up the good work!

  Resten har väl tröttnat och gått i ide i väntan på bättre tider.

  Hur som helst så har jag en fråga som kanske kan väcka någon hoppas jag.

  Idag lördag gick Buffon av planen för sista gången som Juventusspelare.
  Jag ser en mycket stor risk/chans att Donnarumma därför kommer gå till Juventus, det har liksom legat i Raiolas planer ända sedan förra sommarens turbulens. Och det skulle inte förvåna mig om Juventus har varit med i den uppgörelsen sedan minst ett år tillbaka. Min tro stärktes sedan även nu då Buffon egentligen knoppas av från Juve, han vill ju fortsätta vad det verkar och starkaste ryktet är PSG (eller?).

  Så jag har räknat bort Donnarumma redan.

  Så därför till viktigare saker:

  Har någon koll på hur Plizzari har gått i Ternana dit han varit utlånad? Har han spelat och hur mycket isåfall? Med min avsaknad av kunskaper i italienska kunder jag inte läsa till mig något på tex Ternanas hemsida. Please help.
  Pepe Reina är väl OK men inte riktigt bra. Jag hoppas på Plizzari, troligtvis inte i år men kan han växa ut till stabil 1:a målvakt hos oss säsongen 19-20 så blir jag lycklig.

  Input tack från er som är vakna!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.