Campionato: AS Roma vs AC Milan

Vi har rest till Den Eviga Staden för att möta Roma på Stadio Olimpico.

Det är en av säsongens svåraste bortamatcher så det gäller att vi är skärpta och fokuserade till 100% ikväll.

Får man tro förhandsrapporterna så ser startelvan ut att mer eller mindre vara densamma som mot SPAL.

Den enda förändringen är att Calabria går in på högerbacken istället för Abate och får vi Cutrogol-fans som vi vill så hålls Kalinic fortsatt utanför startelvan till förmån för den unge strikern. Time will tell.

Avspark: 20:45!

Förmodad startelva (4-3-3): Donnarumma; Calabria-Bonucci-Romagnoli-Rodriguez; Kessie-Biglia-Bonaventura; Suso-Cutrone-Calhanoglu.

FORZA MILAN!

En kommentar till “Campionato: AS Roma vs AC Milan”

  1. Vilken underbar vinst!! Lazio, Inter och Arsenal härnäst.😅 Reder han ut det, så tycker jag man kan teckna kontraktet med Rino redan nu. Annars har jag alltid sagt man kan lugna sig till säsongsslutet. Men detta hade jag aldrig ens vågat drömma om. Det är kul och titta på Milan och man tror dessutom på att det kan gå vägen när vi möter större lag. När hände det sist?🙈 Forza Milan!!

    Hade det inte varit kul om vi fått igång den här sidan lite mer också? Vi är ju några som är väldigt aktiva på twitter. Men långt ifrån alla som var med här innan. Mix, dags att damma av pennan tycker jag med fler.😉

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.