Montella får sparken

Vincezo Montella har blivit entledigad.

Den mållösa matchen mot Torino verkar ha varit droppen för ledningen och samtidigt som jag förstår åtgärden känns det sisådär att Gattuso går in som en care taker.

Vad ska han tillföra laget taktiskt? Känns som att man delvis upprepar samma misstag som med Inzaghi. Nu går Rino in, vad det verkar, för resten av säsongen men utöver grinta ser jag inte hur han ska vända detta?

Jag är tudelad i detta. Samtidigt som jag ville bli av med Montella då jag inte ser några framsteg och att han fått tillräckligt med tid för att få ihop laget bättre än detta så hade jag velat se en adekvat ersättare.

Gattuso har fått ordning på Primaveran som efter en skakig start på serien tagit 7-8 segrar i rad och nu ligger tvåa. Det kommer påverka dem.

Min förhoppning är att Milan redan gjort klart med en ersättare till sommaren.

Vad tycker ni?

//PC

3 reaktioner till “Montella får sparken”

  1. Det här känns inte bra alls. Gattuso är alltså inte en tillfällig lösning? Jag har gett upp allt hopp för den här säsongen. Ytterligare en klubblegendar som kommer bli ihågkommen för att ha varit med och kört ner laget i skiten. Det känns väldigt ovärdigt men jag kan inte klandra Gattuso för att han ställer upp när laget är i kris.

Kommentera