Tombolan går varm!

Skifte till 3-4-3 ikväll.

För er som fortfarande tror på det så hoppas jag att det går bra. För mig är det ett skämt och det säger jag nu, 16:57 med en tetra nyponsoppa i mungipan.

41 reaktioner till “Tombolan går varm!”

 1. Detta blir bara komiskt.

  Det positiva är ju att vi har Europas sämsta ytterbackar så dem slipper vi ju.

  EDIT: De Sciglio och Antonini som yttrar, suck.

  1. Jag ska kolla på Boardwalk Empire istället. Lucky Luciano känns mer sympatisk än gråsparvsintellektet.

   1. Redan sett det nya avsnittet, annars hade det varit en bra alternativ helt klart.

    Påminner inte Allegri om Nucky lite utseendemässigt?

 2. Bevis på att han tappat det totalt. Han vill inte ens detta längre, söker endast efter anledningar till att bli sparkad.

 3. Wow..Allegri följer verkligen mallen ”Ett lag i kris”, skriven av Rafael Benitez.

  Om Einstein ändå skall köra 3-4-3 varför lägger han inte Zapta (som kan spanska fotboll och är snabb) istället för Yepes i en trebackslinje som kommer bli ägd av snabba tekniska spanjorer?

  Om Einstein ändå kör 3-4-3 varför lägger han inte den naturliga yttern Emanuelson på vänstra sidan för att täcka den vänstra ytan och således slänga in Pato istället som höger forward? Antonini i 3-4-3..kom igen, jag dör. Han kommer vara vimsigare än någonsin.

  Ingen optimism från optimisten.

 4. Jag har ju gjort mitt bästa för att stå upp för Allegri. Men efter Lazio och nu om detta stämmer…tja han gör inte jobbet lättare om säger så. Kommer ut och säger det:Allegri har tappat bort sig själv, och på kort sikt lär det inte ske någon förbättring. Tyvärr är det nog dags att lämna. In med Reja.

  Hävdar fortfarande att i grunden är den gode Max en bra tränare. Men han har helt tappat spelarnas förtroende och än värre sitt eget självförtroende. Vacklar, velar, psykbrott(?), panikslaget ansiktsuttryck vid sidlinjen. Tyvärr måste han för sitt eget och vårt bästa lämna. 

 5. OFFICIAL line-up vs. Malaga (4-3-3):
  Amelia
  Bonera-Mexes-Acerbi-De Sciglio
  Montolivo-Ambrosini-Constant
  Urby-Pazzini-El Shaarawy

  Constant?

  Ärligt.

  Harakiri.

  1. Åh herregud. .

   Constant är i mitt tycke hela truppens sämsta spelare, och nu ska killen starta i den viktigaste matchen i Europa.

 6. Håller med om all kritik mot Allegri, i allra högsta grad välmotiverat!

  Med det sagt.

  Tagga till nu, ikväll skräller vi!

  4.40 på unibet check!

 7. Milan spelar som det ser ut 3-4-3 med constant som vänsterytter och de sciglio som högerytter. Urby spelar på högerkanten och SES på vänster. Ingen 3-5-2 som Galliani snacka om iallafall inte i början som jag ser det.

 8. Dom har 3 domare i närheten av situationen och kommer fram till det beslutet. Bra beslut, och tur att han missade 🙂

 9. Varför är den där linjedomaren ens där? Jag har sett många billiga straffar genom åren, men det där kan ha varit den allra billigaste. 1,50 :- på ÖoB, ordinarie pris.

  Man får hoppas att det är vändningen, för det som har visats upp hittills, med jäkligt få undantag, har varit rent ut sagt bedrövligt.

  1. Jag hyllar ändå trebackslinjen. Constant är väldigt, väldigt snabb och jag hoppas att inte straffen sög musten ur honom. Han slår Antonini alla dagar i veckan!

   Pazzini kan inte spela striker ensam, det har han visat i 5-6 matcher nu. Han måste ha någon spelare runtomkring honom. In med Pato!

 10. Jag vet ärligt inte hur man ska agera. Allt går fel och fan vet om valfri sopa av tillgängliga tränare kan göra det bättre med det här materialet.

  Sen hjälper det ju inte att Nocerino och Boateng totalt glömt bort hur man spelar fotboll.

  Ambrosini gör det riktigt ont i hjärtat att se spela just nu.

 11. Katastrofal andra halvlek IMO. Malaga som styr och ställer. Pinsamt AC ”vi har champ. League i Klubbens DNA” Milan

 12. Kan inte bara Allegri lämna?? 3 raka förluster och 5 insläppta mål. Ändå inser jag att folk hackar alltför mycket på försvarsspelet. Alltså vem är det som koordinerar anfallsspelet i Milan? Numera lyder spelidén att passa Montolivo som tjongar till motståndarmålis.. Så jävla less på att anfallsspelet inte stämmer. Ingen öppnar yta för en lagkamrat, alla ligger långt ifrån varandra, dålig rörelse… Ingenting stämmer och därför ska Allegri bort…

 13. Blir intressant att höra vilka ursäkter/bortförklaringar Allegri kommer med på presskonfen.

  Tips:

  1. Det blåste från höger till vänster och inte tvärtom. Annars hade Milan vunnit.
  2. Bollen var kvadratisk och inte rund som han föredrar dem.
  3. Allegris turkallingar glömdes på Milanello. Felet är Tassottis vilket resulterar i att han får sparken.

 14. “Now we have to get back our confidence. It’s true our squad is inferior to previous years, but remains first class.”

  Top class Galliani! Constant och killarna är bländande! Fucking prick.

 15. Har han hackats i delar och sankts till havets botten annu..?

  Dra at helvete nu Allegri. Kor en ”Taliban Express”: Knata in pa kontoret med splitternytt dynamitbalte och ta bade Bunga Bunga och Igor med dig till helvetet.

  Ps. Tack Joaquin. Japp, ar serios. Utan torskar sa kommer ingen forandring.

 16. Uscendo dalla mix zone dello stadio Rosaleda di Malaga, l’amministratore delegato del Milan, Adriano Galliani, ha risposto in maniera lapidaria ai giornalisti che gli chiedevano della sorte di Allegri con un: “Non lo cambio, non lo cambio”.

 17. Galliani byter inte och han envisas enbart eftersom det är hans gubbe, inte Berlusconis, och Allegri hoppar inte av sitt feta kontrakt om vi så reduceras till att nästa år spela Solifer Cup på Nydalaängarna i Umeå.

  Allt annat är bara skitsnack IMO.

  1. Da har jeg et spørsmål til deg, Mix:

   Er det så stor prestisje forbundet med Allegris trenergjerning i Milan, sett fra Gallianis synspunkt, at han ville gått på et stort prestisjetap om Allegri slutter? Så stort at det har innvirkning på Gallianis rolle i klubben?

   Er Allegri Gallianis ”siste sjanse” ?
   Kan en Allegri-exit således bane vei for en Galliani-exit?

   Er det noe som kan tyde på problemer / gnisninger i forholdet Galliani-Berlusconi?

   (Greit, ble kanskje mer enn ett spørsmål, men yeah…)

 18. Tydligen så har vi mestadels haft en himla massa otur under inledningen av säsongen, där motståndarna gjort mål på första bästa chans medan vi har gjort precis tvärtom. Åtminstone enligt Allegri, prior to Malaga-härdsmältan. I vissa matcher har det de facto varit så, det får man ge honom.

  Men om man nu är av den åsikten, är det rationellt att helt fucking plötsligt börja spela 3-4-3 i den hittills svåraste bortamatchen? Om man nu tycker att spelet ändå har lovat gott, trots resultaten, så kanske man bör fortsätta på den inslagna linjen. Inte fan ändrar man grundförutsättningar helt och hållet genom att ställa upp med en fembackslinje (detta var inte 3-4-3, det var 5-2-2-1). Fiskmåsens icke-rationalitet är lika bred som Kardashians höfter. Vad fan händer? Milan ska tamigfan aldrig någonsin ställa upp med en fembackslinje och samtidigt sjunka ner till straffområdeslinjen så fort motståndarna får bollen. Exakt därför förlorade vi matchen igår.

  – För övrigt så måste Acerbi vara den absolut segaste fotbollsspelare och idrottsmannen jag har sett. Lika smidig som Försäkringskassan.
  – Pato är inte ens snabb längre. Vad återstår då? Hur fan kan man låta någon biffa till sig så jävla mycket och samtidigt förstöra förutsättningarna för det som han var bra på?

 19. Inget fel på Acerbi eller Amelia etc… Vad ska man vänta sig av spelare som sitter på bänken och används vid nödfall , spelare som ska bedöms efter ett par matcher, Amelia till ex, spelar enbart för att Abbiati är skadad och Acerbi för att Allegri är desperat och pressad!.
  Kommer ihåg när Zacceroni tog över och skulle börja med 3-4-3 systemet efter att Milan hade långa framgångar med 4-4-2…” för att 3-4-3 ska fungera så måste 4 gubbar på mittfälltet spela för 5 så att vi har råd att ha 3 anfallare på planen”, sa han vilket betyder att det krävs 4 hårdarbetande mittfältare som ska jobba ballar av sig och ge trygghet till 3 försvararna, har vi sådan i dagens Milan?!, problemet är inte enskilda spelare utan en pressad, desperat, fantasilös tränare som inte kan motivera och övertyga …

  1. Nu gjorde Acerbi den miss i positionsspelet som gav förlustmålet och det skall sägas av en av hans största förespråkare. Så var det sagt.

   Dock vill jag hålla med ilcapo: vad förväntar man sig av en spelare som varit tokbänkad och som skolats in i en fyrbackslinje… Bara för att sedan plötsligt, i säsongens viktigaste match, spela honom med de två sämsta mittbackarna som finns i truppen. I en trebackslinje.

   Nytt förtydligande för de som inte spelat fotboll: det är skillnad att spela i en fyrbacks- kontra trebackslinje. Det är också svårt att spela med Olov Hanzon ena gången och Bakhuda-Mustafa nästa.

   Man börjar undra om det är medvetet.

   Som de säger i Milan Insider: ”Allegri is a double agent”.

 20. “There is some satisfaction, though, in having caused Malaga some problems.”
  – Emanuelson

  Avdelning: man måste glädjas åt det lilla..

  A.C. Milan ska alltså vara glada/nöjda åt att vi åsamkat M a l a g a lite problem. Ärligt..

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.