Är det mitt fel?

Ibland känns det som att det är mitt fel att vårat Milan går dåligt. Jag har tidigare år sett till att aldrig missa en enda Milan-match. Inte ens de på försäsongen mot amatörlag. Jag fick bara inte missa något. Skola, vänner, träning, kalas och andra viktiga ting fick anpassa sig, inte Milan.

Så är det inte längre.

Visst, livet och dess prioriteringar förändras men det hände något i somras. Glöden försvann. Passionen likaså. De är nära på att lyckas med det omöjliga. Ett mordförsök på Davids kärlek. Blotta tanken av Adriano eller Silvios skitsnack fyller mig med uppgivenhet och vrede. Jag har knappt sett hälften utav matcherna hittills i år. Bryr mig inte om jag missar något.

Det får mig att känna medskyldighet. Min frånvaro speglas i resultaten. Jag sitter inte varje helg med årets nyinköpta matchtröja och har för den delen inte ens hängt upp halsduken på hyllan över TVn som jag alltid gör. Scudetto-halsduken jag köpte innan jag väntade i timmar utanför Via Turati. Halsduken jag bar när jag och tusentals liksinnade tågade genom Milano mot Duomen för att hylla våra hjältar. Halsduken jag bar under den då så fantastiska Boatengs moonwalk. Samma halsduk som jag fortfarande bar när jag kom hem till hotellet klockan halv åtta på morgonen därpå.

Svårt att inte få denna text att likna en medgångssupporters klagosång. För så är verkligen inte fallet. Jag har alltid funnits där. Alltid försvarat klubben när förlusterna har varit som tyngst. Jag satt ändå helgen efter med samma stolthet och passion trots att besvikelsen över styrelsen ständigt fanns där. Klubben i mitt hjärta kunde skötas så mycket bättre. Argumenten gick på repeat men ingenting hände.

Truppen blev och blir  tunnare och sämre. Stjärnor säljs och ersätts med spelare som inte har i Milan att göra. Man agerar cykelreparatör och lagar punkteringar med tejp från Överskottsbolaget och tror på riktigt att det ska hålla. Sen vill de ha beröm för jobbet. Vill att man ska betala för skiten… Så jävla delusional är styrelsen. Översittare som är så uppenbart ointresserade av vad vi vanliga människor faktiskt tycker.

Det slog mig nyligen att det bara finns en spelare som jag verkligen vill ha kvar i klubben. Stephan El Sharaawy. För tio år sedan kunde man knappt nämna en handfull som man ville se lämna. Kärleken och stoltheten för spelarna i a-truppen finns inte alls på samma sätt som förut.

Tränaren saknar en klar spelidé. Det är det inga tvivel om. Precis det som Juventus har, precis det som gör dem så självspelande. Jag har länge stöttat Allegri, trott på honom, men nu är han så desperat att det blir obekvämt att titta på. Velandet med backlinjen, ofattbara laguttagningar och ett lag som läcker på fasta situationer. Dra bort plåstret, snabbt som fasen. Let’s get over with it and move on.

I skrivandets stund känner jag av en del av den glöden jag haft tidigare. Förmodligen ilska, men det är bättre än ingenting. Att sitta i soffan och vara helt oberörd efter 1-0 mot Malaga. Det är en konstig känsla att bara sucka och rycka på axlarna när man tidigare kastat närmsta objekt åt helvete efter ett baklängesmål.

Elva matcher: 6 förluster, 2 kryss och 3 vinster.

Elva matcher: 12 gjorda, 13 insläppta mål.

Det kan inte bli värre än så här.

Spelare som Abate, Prince och Nocerino underpresterar å det grövsta. Hade dom en lucky season förra året eller är de bara helt ur form nu? Dessa var viktiga kuggar och nu är de inte ens värda att träna med a-laget..

Spelare som Constant (åh vad jag ogillar den killen), Traoré och Mesbah finns i klubben. Ja, det låter helt absurt men jag lovar. De spelar också! Helt jävla otroligt!

Och Pato.. Ja, Pato.. Vad ska man säga? Räknar inte längre honom som en Milan-spelare. Borde inte finnas med på hemsidan ens.

Truppen kan inte bli sämre än vad den är just nu.

AC Milan är den vackraste människan på jorden, men även den vackraste kan bli sjuk. Milan är det. Full av tumörer, stora som små. Vissa kan tas bort enkelt likt Constant. Andra är direkt livshotande och kräver den tuffaste av behandling. Vem eller vad kommer vara vår räddning? Och när kommer den till undsättning?

Vem blir vår kirurg?

 

***

En snabbt ihopknåpad text som bara reflekterar mina känslor, ingen annans. Rörig men ärlig. Förbannad men full av kärlek.

Och välkomna, Mrs Nesta och Paolo Costa!

29 reaktioner till “Är det mitt fel?”

 1. Du sätter ord på exakt allt jag känner, det är nog väldigt många som känner som jag och du inför våran klubb nuförtiden. Jag bryr mig inte heller i samma utsträckning längre, jag satt med livescore på mobilen och konstaterade att det blev förlust mot Malaga.

  5 min senare hade jag borstat tänderna och låg och sov. Det blir för mkt när man ska bli förbannad och uppgiven, mordbenägen och allt möjligt när man vet att det kommer en ny match snart som bara kommer sluta värre.

  Att vi supportrar som i slutändan betalar lönerna via köp av allt från biljetter till supporterprylar från shopen ska hoppas på att en pedofil (?) ska satsa på klubben beroende på hur det går i ett val eller om han bestämmer sig för att överhuvudtaget ställa upp…det är direkt olämpligt av så många olika skäl.

  Det har blivit så illa att jag inte ens vet vem vi ska förlora mot i helgen. Orka bry sig liksom….men ändå bryr man sig och sitter och tittar för att bli besviken, sårad, trampad på och häcklad.

  We got 99 problems and Milan is all, typ.
  Ändå, FORZA!

 2. @Davide
  Faktumet att du med bravur klär dina känslor i ord och ställer adekvata frågor får åtminstone mig att skönja ett mycket stort engagemang, snarare än det lilla du tillskriver ditt just-nuvarande supporterskap. Det var också därför du plockades in som skribent en gång i tiden.

  Ingen ska fanimej behöva ursäkta sitt sätt att förhålla sig till det som pågår. Det är en rättighet. Däremot så tror och hoppas jag att fler och fler börjar inse situationens gravallvar.

  Det enda du har fel – tror jag – i är att ”det inte kan bli värre”. Så länge Galliani, självfallet i sin strävan att undvika den primära dumstruten, får utrymme att bekräfta klåparen på bänken så finns det stora möjligheter att sjunka djupare.

  Novemberschemat:
  Saturday 3 November at 18:00: Milan-Chievo
  Tuesday 6 November at 20:45: Milan-Malaga
  Sunday 11 November at 15:00: Milan-Fiorentina
  Saturday 17 November at 20:45: Napoli-Milan
  Tuesday 21 November at 20:45: Anderlecht-Milan
  Sunday 25 November at 20:45: Milan-Juventus
  Friday 30 November at 20:45: Catania-Milan

  En seriös ledning hade agerat innan vi matematiskt vore utslagna ur CL då de mentala efterverkningarna – i kombination med vetskapen om att även Serie A-säsongen är spoilerad – kommer att inverka väldigt mycket negativt på spelarnas fortsatta självförtroende säsongen ut.

  Muntari är BTW snart tillbaka. En dålig spelare? Kanske. Men för laget är han i det här läget guld värd: motivation, taktiskt sett en perfekt pjäs för 4-2-3-1:an och en spelare som med sitt sätt att vara faktiskt går i bräschen. Montolivo i en fri roll med NDJ och Sulley bakom. Döda allt. Så måste det börja: backlinjen behöver två barnvakter från helvetet, då kan vi börja hålla tätt igen.

  Jag upprepar: vi riskerar spel i Serie B om tendensen inte omvänds illa kvickt. Allegri kan omöjligt i egenskap av ACM-tränare äta någon som helst julmat, let alone den klassiska panettonen.

  1. Tack.

   Visst kan situationen bli ännu lite värre men jag tror att vi efter säsongen befinner oss i ett ingenmansland tabellmässigt. Serie B tror jag inte på, trots att jag är medveten om allvaret och är hyperpessimist när det gäller Milan nu för tiden.

   Spelschemat ser hemskt ut! Men när vi ändå är där nere så kan vi väl lika gärna ta ett dopp under strecket för att sedan flyga upp i december. Blir en bättre film då IMO.

   Skämt åsido, ja, mittfältstriangeln med de Jong-Muntari; Monto känns mer safe men ger samtidigt Riccardo lite friare tyglar och mindre defensivt ansvar. Det skulle vi bara må bra av.

 3. Jag märker att det för närvarande råder en nästan osund aktivitet på bloggen, vilket glädjer mig något oerhört. Bra där.

  Jag vet inte om varken Nocerino eller Abate underpresterar särskilt mycket. Enligt min mening är dom inte mycket bättre än såhär. Det var inte för intet som Zamparini för en tid sedan, mer eller mindre, skänkte bort napolitanaren. Migliaccio hade för bövelen också varit bra i det forna Milan. Ju.

  Jag förstår frustrationen och sorgen som råder, och jag respekterar den. Alla Milanhjärtan blöder i någon form – vissa mer, vissa mindre. Det är tråkigt att kranarna till just ditt hjärta, Davide, verkar stå vidöppna. Jag hoppas att du överlever, ty detta är bara början.

  Men ingen kan heller påstå att hen inte visste vad som väntade när Silva och Ibra lämnade i sällskap av senatorerna i somras. Antingen kan man lägga sig ner och dö och tycka synd om sig själv, eller så kan man stå stark och invänta nästa säsong. Hur smärtsamt det än verkar.

  Enligt min mening vore det tämligen vanskligt att göra sig av med Acciuga redan nu, när man inte har något bättre att erbjuda en eventuell efterträdare. Även om jag förstår att det inte finns något val om en ny förlust skulle infinna sig i helgen.

  Allegri har gjort det mesta fel, men jag är samtidigt väldigt osäker huruvida en panikvald efterträdare kommer göra det hela bättre. Kraven på avgång kommer nämligen att eka precis lika högt mot San Siros betong när även efterträdaren misslyckats att få Mexes, Bonera och Boateng att prestera. Ska man då även sparka efterträdaren när det börjar blåsa?

  I den bästa av alla världar reser vi oss ur askan mot Genoa och börjar sedan – till en följd av taktisk stringens – att uppnå resultat. Allt för att kunna stå för en respektabel prestation den 25:e november när Juventus ska tas an. Men även för att mildra klubbens lidande, så klart.

  Sedan, när det nya året står på tröskeln, kan man sparka Allegri om man vid tidpunkten inte är nöjd. Då kan man samtidigt passa på att göra sig av med oönskat dökött – och således bringa plats för nytt – såsom Boateng, Mexes och Robinho. Allt för att förbereda inför nästa säsong, och i viss mån även bana väg för den nytillträdde tränaren – som redan i vinter borde vara ett långsiktigt namn och inte någon som ska ta skit under våren i väntan på ”den sanne tränaren”.

  Efter säsongen har det talats om Guardiola. Filosofen. Jag vet inte hur realistiskt det är. Det jag vet är att det inte spelar någon roll vem som står vid sidlinjen om inte rätt förutsättningar ges. Det är ingen idé att försöka återupprätta något förlorat såvida inte ledningen presenterar en målinriktad framtidsplan med en realistisk agenda. Om rätt underlag ges så spelar det ingen roll vem som coachar. Det är inte namnet som gör tränaren.

  Och jag ursäktar mig aldrig utifall en kommentar kan upplevas som lång eller inte. Sådant har jag inget till övers för.

  1. Jag är också på din tes om att inte sparka Allegri förens det finns en riktig ersättare. Edy Reja. Skulle han vara intresserad så hade jag varit för att ge Max semester.

   Han kan styra upp de där jävla försvaret. En traghettatore med option för mer.

   Men snacket om Rijkaard och andra gamla hjältar tror jag inte på. De tilltalar mig inte. Finns väl ingen som tror att Frank är rätt man för att fixa till vår defensiv. Eller har han gått och blivit den nye Rehhagel där borta i Saudiarabien kanske..

   Jag vill inte att vi ska bli ett nytt Inter som byter tränare två gånger per säsong.

   1. Tack för visad förståelse. Reja kan vara ett alternativ, men samtidigt motsätter jag mig hela idén om att ta in någon tillfällig i väntan på någonting större och bättre – som dessutom med stor sannolikhet helt kan utebli.

 4. Vad du känner kan nog milanistis över hela världen identifiera sig med. De vore nästan konstigt om man inte kände hopplös- och uppgivenhet när laget och klubben befinner sig i det skick som det gör.

  Men idag skiner solen i Sthlm och på något jävla sätt så tror jag att det kommer ordna sig. Förhoppningsvis utan Allegri.

  Jag har sagt flera ggr att jag kan ta 2-3 mellanår för att föryngra, bygga nytt och komma tillbaka starka med en solid grund för framtiden. Att det skulle se åt helvete ut förstod jag men man var nog inte förberedd på att det skulle se så här illa ut. Eller så blundade man för att det faktiskt kunde se ut såhär.

  Men vad ska man förvänta sig när man släpper så många spelare som vi gjorde på en gång. Ledningen gjorde ett enormt misstag och utfasningen av senatorerna och andra spelare skulle börjat för flera år sedan och skett över en lång period. Inte en sommar.

  Spelare som lämnat:
  Filippo Inzaghi
  Gennaro Gattuso
  Alessandro Nesta
  Clarence Seedorf
  Mark Van Bommel
  Zlatan Ibrahimovic
  Thiago Silva

  Vissa mer eller mindre tongivande rent spelmässigt men för grintan, erfarenhet- och ledarmässigt är de knappast dussinlirare och en stor stor förlust. Tror aldrig jag sett ett lag göra en sådan rensning.

  Allegri måste bort. Jag ser inte att han är personen att vända detta och tror att den enda anledningen till att Galliani vidhåller att hani ska vara kvar är rent ekonomiska.

  Kan inte hjälpa att drömma om att anledningen till att de vill behålla Allegri är för att han kommer släppas i sommar och en erkänt bra tränare tar hans plats. Gärna Guardiola som får de spelare han vill då Berlusconi äntligen släpper in utländska investerare och förstärker laget med spelare som faktiskt kan göra skillnaden. Känns dock osannolikt. Men drömma är gratis 🙂

  Precis som Mix påpekar så tror jag att Muntaris comeback kan bli viktig. Jag var en av dem som grät blod när han värvades men måste säga att han faktiskt gjort det bra. De Jong-Muntari som defensiva mittfältare i en 4-2-3-1 uppställning låter ruskigt solidt i mina öron. Flytta fram Monto högre upp i banan som Mix skriver så kan det bli bra.

  Truppen i sig är inte dålig men det behövs en ny och stark röst att styra den.

  Avgå Allegri.

  1. Det finns två anledningar till att Galliani inte vill sparka Mister. Dels den ekonomiska biten, det kostar att sparka en tränare på flerårskontrakt.

   Sen ska man ha klart för sig att detta är ju Gallianis gubbe. Det är han som scoutade Allegri och det är han som anställde honom. Det är mycket prestige på spel. Fast å andra sidan har Max vunnit en scudetto så riktigt så pinsamt blir det inte för Adriano men visst svider det på gubbfan.

   1. Precis. Han hämtade in Max Allegri som vann scudetton första året. Uppdraget slutfört.

    En gubbe av Gallianis dignitet torde inte behöva be om ursäkt för sig när han insett att en tränares tid är passé. Det var ett lyckat tränarval, men man måste kunna gå vidare.

    Den stora frågan är: HUR går man vidare? Jag tror inte att gubbarna har svar på den frågan ännu, utan att de fortfarande sitter med en olöst ekvation uppe på kontoret på Via Turati.

    När ekvationen är löst (eller när man åtminstone tror det) är Acciugas dagar räknade.

 5. @TempPerf
  Nocerino och Abate är rollspelare. De ska göra sin grej i ett fungerande kollektiv. ACM är inget fungerande kollektiv och har inga bärande spelare. Då suger de. Samma sak med Boateng IMO. Det hela är mycket enkelt: rollspelare av det snittet kan inte slottas upp i hierarkin och förväntas prestera som ”fuoriclasse”-lirare gör, de allra bästa i Europa/världen.

  Seedorf back in the day var ju en utmärkt mezzala i Ancelottis 4-3-1-2 när Rui Costa/Kakà, Pirlo och Gattuso var de övriga delarna på mitten. Vidare hade vi ledare både bak (Maldini, Nesta) och fram (Shevchenko, Pippo). Seedorf var som allra bäst de åren. Se hur usel han var när de flesta klasslirarna antingen blev sämre, slutade eller såldes: hans ego svullnade och hans inflytande blev större. Fel självsyn och fel roll: sämre prestation.

  Samma sak fast på ett annat sätt. Rollspelare ska förbli rollspelare i ett givet spelsystem, annars blir det pannkaka.

  Du talar om en panikvald tränare och att en sådan inte hade gjort bättre. Såklart inte, de premisserna hade varit overkliga. Förhoppningsvis har man något på kroken. Jag ska nosa runt för att höra mer om vilka traghettatore-lösningar som faktiskt är aktuella (utöver Billy, det enda namn jag hört).

  Tror du att ett långsiktigt och seriöst tränarnamn hade velat kliva in i januari och ratta ACM in i framtiden? Mycket av basen för det framtida projektet som klubb är väl ändå avhängigt Berlusconis syn på hur involverad han och hans familj skall vara. Dessa beslut lär inte fattas innan januari och således är väldigt mycket ”in limbo”, någonting som varje högkaratig tränares ombud lär poängtera innan de väljer att kliva på ACM-skeppet, må så vara Guardiola eller ej.

  Att använda Allegri och taktisk stringens i samma fras finns inte. Haha! 😀 Det vet du själv min vän.

  BTW så är diskussionerna äckligt givande just nu. Tack alla!

  Forza Milan

  1. Att sparka Allegri innan man hittat en autentisk ersättare skulle bara göra processen än mer komplicerad. Tycker inte att man ska blanda in någon stackars sate i detta icke-projekt.

   Det vore en dröm om man kunde rensa upp lite i januari (säg halvvägs in i truppen) och sedan fullfölja detta under sommarmånaderna med ren och skär kompetens i såväl spelar- och ledarled.

   Jag börjar få slut på såväl magi som idéer, men hoppet är det sista som överger en. Jag är lika nyfiken som orolig för vad som kan komma att hända vid ett oönskat resultat mot Genoa.

   Det känns verkligen som att vi har blivit stående vid ruinens brant. Valen (både aktiva och passiva) som Galliani och Berlusconi gör fram till januari kommer tydligt visa huruvida klubben har hoppat eller vänt om mot säkrare mark. Dom har satt sig i en knivig situation, milt uttryckt.

   Det var ett fatalt misstag att komponera den frasen. Oj vad min mamma ska skämmas över mig.

   1. Om vi nu skulle tänka oss in i scenariot att vi väljer din pudelkloka och i vissa stycken förståeliga linje, d v s att fortsätta med Allegri. Då vill jag slänga in ett till spörsmål: hur stort förtroendekapital åtnjuter han i förhållande till spelartruppen? Hur länge är tränarens röst trovärdig i ett omklädningsrum vars kompakthet undan för undan löses upp i takt med att resultaten uteblir?

    Den faktorn har inte vägts in i diskussionen om hans vara eller icke-vara i ACM än så länge, någonting som jag tycker är en aning märkligt. I Milan Insider nämner de hur spelarna inte tittar honom i ögonen längre och det är en pseudoanalys av hejdundrande proportioner. Likväl signalerar den ändå någonting IMO.

    Om man i sitt tränarvärv väljer en filosofi där spelarna skall gå genom elden och tillbaka för att prestera så krävs det förtroende. Det är för många tomma blickar just nu. Någon måste på Stramaccioni-vis (inga jämförelser i övrigt) ge råg i ryggen om det ska vända.

    Nu vill jag inte ta senatorernas sida men att i princip alla yppat sig mycket negativt gentemot Acciugas icke-pedagogik (särskilt enskilt, se även Patos kommentar för drygt ett år sedan) indikerar att kommunikationen inte fungerar i ledet tränare-spelare.

    Skulle vi närma oss säker mark (läs: 10 poäng ovanför strecket) då kan Max få avsluta säsongen. Synd bara att indikatorerna – sedda ur mina glasögon – inte finns där.

    Vi måste börja tala om termer som nedflyttning innan det finns tecken på något som helst annat.

 6. Fick rysningar av din text Davide. Välkommen Paolo Costa och Mrs.Nesta.

  Det är så fruktansvärt jobbigt att se Milan, jag har dock följt Milan hittils i varje jädrans match, men av någon sjuk anledning så vill jag för första gången se Milan åka på storstryk vecka ut och vecka in helt enkelt av den anledningen att kanske någon sorts förändring skall ske i klubben (Allegri får kicken, Silvio säljer klubben, Bonera skadar sig ja vad som helst). Men paradoxalt nog så skriker jag av glädje de fåtal ggr Milan råkar göra nåt slumpmål. Motstridiga känslor har jag idag alltså, vem vet jag kanske är psycho.

  Jag har även funderat på varför jag alltid blir på dåligt humör av att ens läsa namnet BONERA. Tror det beror på att denne medelmåtta aldrig har utvecklats i Milan sen han lämnade Parma. Han är EXAKT lika kass som han var när han anlände, hur fan kan det vara möjligt ens??? Under dessa år så bör man väl snappa upp ett o annat åtminstone, kräver inte att han skall börja lira som Nesta (fäller en tår varje gång jag tänker på min kära Nesta) men man bör väl efter alla dessa år ha utvecklats åtminstone liiiitte grann. Men nej inte Bonera inte.

  Kommer ihåg att t.o.m Favalli började lira mittback ett tag i Milan när skadorna hopade sig, visst han var väl inte jätte bra där men absolut inte katastrofal heller. Detta tyder väl på att ytterbacken Favalli lärde sig iallafall lite grann på Milanello för att kunna lira i mitten.

  För övrigt anser jag att Allegri bör förstöras

  1. Favalli hade en miljon gånger bättre spelförståelse än Oopa Bonny Style någonsin kommer att ha. Synd att han kom till ACM så gammal bara.

 7. Jag hoppas att en av åtalspunkterna var ”systematisk misshandel av AC Milan”.

  Skämt åsido lär ju gubben överklaga fram till sin död.

 8. Skulle detta kunna innebära att han blir tvungen till att lämna sin post i Milan? (Är inte helt insatt i italiens lagar)

  1. Han verkar ju inte lägga ner särskilt mycket tid på Milan nu så jag ser inte skillnaden ifall han skulle sitta i fängelse 🙂

   Oklart vad som skulle kunna hända rent juridiskt dock.

 9. Silvio får villkorlig dom och får som straffarbete att kratta löv och skrubba trottoarkanter.

  Även om oddsen är låga så ber jag till gudarna att han sätts bakom galler. Då kanske hans pedofil-brott utreds i duschrummet?

 10. Går in på Milanosiamonoi idag och undrar om jag kommit rätt, vad fan har hänt liksom? Kul! Men…

  – Jag hoppas fortfarande Mix står för ca 70-80% av inlägg. Jag gillar hans twisted mind och han skriver väldigt bra och unikt. Plus jag gillar att kritisera honom – om jag hittar en lucka

  – Paolo Costa dyker upp som Nocerino på sista mercatodagen. Jaja jag vet nu du är från Bredäng, vilket är nära min trakter också, men jag gillar inte ditt nickname.

  – Davide Ancelotti däremot, det är ett snyggt nickname. Dina inlägg (inhopp) känns uppfriskande då och då. Som din text idag, jättefin skriven.

  – Mrs. Nesta..jag vet att Mix nu vill leka 100% svensk och komma med sitt jämställdhetstrams. Men tycker fortfarande vi borde ha bättre löner än er. Plus, förut såg jag mer framemot kommentarsfältet för att se vad du hade skrivit. Nu blir inte den lika spännande..

  Det är kallt och jag måste tvätta bilen imorgon och byta till vinterdäck.

  Det är tråkigt och jobbigt.

  Annars trevlig helg och jag antar väl: välkomna ombord

  1. Du är så välkommen så att (försöka) hitta luckor. Jag är tätare än en nunnas arsle, biatch.

   Däckbyte skall man outsourca till greasemonkies men du är väl alldeles för snål din gamle räv. 😉

   Forza Milan

 11. Måste tacka för ett fantastiskt bra inlägg och en lika bra diskussion i kommentarerna.

  Jag har länge varit en försvarare av Allegri men har nu för några matcher sen insett att han förmodligen måste bort för att laget ska kunna göra något bra under pågående säsong. Du lyfter dig aldrig ur det här, även om resultaten börjar komma så ryker du i ändå i sommar då ledningen aldrig haft dig i de långsiktiga planerna. Jag tror att det är mycket det som ställt till det för den gode Max. Se bara på Juventus, dem misslyckas på marknaden men går som tåget ändå just för att hela föreningen drar åt samma håll. Ledningen står bakom sin sportchef (trots misslyckanden) och tränare och spelarna tror på det. I Milan drar alla åt olika håll.

  Tassotti är för mig den naturlige ersättaren tills man hittar en tränare som både Piff och Puff tror på (om nu inte intentionen är att sälja) och som man är redo att ge de rätta förutsättningarna.

  Vill också passa på att välkomna de nya skribenterna Paolo Costa och Mrs. Nesta, jag ser fram emot att få läsa era texter.

  Eid Mubarek!

 12. Vad hände förresten med den riktige Davide Ancelotti? För visst hette Carlettos son så? Vill minnas att han spelade i Primaveran och till och med hoppade in någon seniormatch.

 13. Jag fick en unge och det gick helt enkelt inte ihop.

  Skämt åsido så tror jag att han lirade i något Serie D lag, väldigt osäker dock.

  EDIT: AC Borgomanero to be exact, för inte står det osanningar på internet..

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.