Where is the love?

Ibland förstår jag mig inte på den gängse attityden i Milanlägret. Då talar jag om supporterklimatet. Vi ligger etta men ändå kivas och gnälls det. ”Vad fan vet han?”. Lägg ner… Fel fokus.

Vem fan bryr sig vad han vet?

Njut så länge det varar och var snäll med varandra istället. Tråkig attityd går bort och det kan ni fethaja!

Forza Milan och quelli là merda.

7 reaktioner till “Where is the love?”

 1. Svar på frågan från förra inlägget:
  ”Vilka tror du själv? Vissa ställer så dumma frågor. Vad tror ni han kommer att svara? Mix är ingen kille som sitter i Milans styrelse och vet allt. Han är bara en vanlig fans som oss alla andra.

  Många ställer alltid liknande frågor till honom som:

  ”Mix, vilken spelare kommer vi att köpa i januari?”
  ”Mix, vilka kommer att förlänga och vilka kommer att stanna?”

  Vad vet han liksom?!

  Ingen personangrepp mot dig Mix eller några av dina kollegor. Jag säger bara som det är.”

  Svar@milanista_
  Du som har koll: brukar jag besvara den typen av frågor? Exakt. Faktum är att jag sällan gör det – förutsatt att de inte är hypotetiska – just på grund av att jag inte har någon aning, som du säger.

  Diskussion är alltid välkommet. Spekulationer också, förutsatt att de befinner sig inom rimliga ramar med motiveringar grundade i någon form av basal kännedom om spelet, sporten och politiken runt AC Milan.

  Men ett sånt stort behov av hävd att man måste fabricera historier genom att besvara exempelvis: ”kommer Ambrosini stanna?”, har jag inte. Däremot kan jag – eftersom jag följt spelarens karriär och via press och media fått en hyfsat bra bild av vad han går för rent sportsligt och medmänskligt – dra slutsatsen att bollen är i ledningens knä.

  För att ta ett exempel.

  Det kan säkert många fler än mig göra, om än kanske inte i lika stor utsträckning i Sverige (eftersom jag förstår italienska och dagligen tar del av vad som sker via många mediakällor som andra inte har tillgång till). Det är inte att skryta utan att säga sanningen.

  Ibland får man höra rykten, då delar jag med mig. That’s it, en milanista till en annan. Däremot tänker jag ta mig friheten att tycka saker utifrån min horisont. Det är hela grejen med att blogga.

  Det tror jag inte du har några problem med, right?

  1. Hej Mix.

   Tycker verkligen inte du ska ta åt dig från skitsnackare. Har följt dig från den ena bloggen till den andra och även om jag inte alltid tycker som du, speciellt när det gäller Ambro och Pato, så gillar jag att läsa Milan relaterade nyheter skrivna av dig.
   Har inte varit den flitigaste att kommentera men följer alltid alla trådarna.
   Måste även tillägga att det blivit ännu bättre (om möjligt) när även dina kollegor skämmer bort oss med intressanta inlägg.

   För övrigt så är Gullit den bästa spelaren någonsin. Lite taskigt psyke kanske men det var helt underbart att se han springa ifrån Brehme flera gånger i derbyt. Jag säger bara ”vem fan är Kaka?” när man jämför med ”il tulipano rossonero”.

   ps. har druckit några glas, kanske skriver osammanhängande men hoppas du förstår ändå.

   Big love

  2. Jag har absolut inga problem med det. Jag förstår att du har dina ”källor” och att du kan en del om Milan. Men jag började tröttna på såna konstiga frågor som folk ställer ibland. Egentligen ska jag inte bry mig så mycket eftersom frågorna inte är ställda till mig, men just då var jag tvungen.

   Till dig davidagren ber jag om ursäkt om du tog illa upp att jag svarade på det sättet till dig. Jag försöker alltid annars hålla en bra nivå på mina inlägg.

   Skitsamma nu. Vi lämnar det nu.

   Jag lovar att inte lägga mig i nästa gång jag ser såna konstiga frågor dyka upp. 🙂

 2. Ord på det!

  Finns folk som verkar vara argare och mer besvikna av att vara ligaledare än att ligga 5:a.

  Det har sett bra ut och om jag känner Milan rätt så brukar våren se ännu bättre ut.

 3. Du Mix och ni andra på bloggen förtjänar respekt. Är oerhört glad som milanista att kunna följa en kunnig, kritisk, komisk, kärleksfull, hatisk och alldeles brilljant blogg!

  När det gäller trequartistas håller jag med det gamla gardet. Gullit, Boban och Rui Costa är en typ av spelare vi förmodligen aldrig få se igen. Helt och hållet stöpta i en form som andas teknik och spelförståelse före dagens ( Kaka) trista snabbhet. Jag älskar KPB men i mitt Milan ska den positionen tillhöra ett fenomen. Jag hoppas att Cassano blir man nog att axla den manteln. Han bakom Z och Pato ( hoppet är inte ute även om den där enorma förväntan som man byggde upp efter matchen mot Napoli den där debuten inte införlivats) kan bli en modern klassiker. Önskar jag levde under Rivera!
  Keep up the good work! Kom ihåg att söndag kan vara starten på något speciellt.

 4. Visst håller jag med ovanstående alla talare ang. Gullit, Rui mm men jag ser ändå en tjusning i att förvandla en spelare med t.ex Boatengs spelstil till att bli en jätte på en trequartistaroll. Man behöver liksom inte vara ett fenomen eller stort namn när man kommer till oss.

  Nu säger jag inte att just KPB är där, bara att det hade vart coolt om någon okänd växer ut hos oss och blir en dominant istället för att casha ut 200-300 mille för någon som kommer och dominerar.

  Kanske lite för mkt CM tänkande men ändå 😉

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.