Seger i öknen *uppdaterad*

Tänker inte elaborera särskilt mycket om själva matchen. Herregud vad dåliga de var. Däremot tänkte jag skriva lite om spelarnas insatser.

– Oddo var grym mot Napoli (2 assist) men blev sedan skadad. Idag var han tillbaka och var ungefär lika bra. Vad är detta…

– Sirenerna runt om arenan fyller en viktig funktion. Tror jag.

– Ungefär lika onödiga var sirenerna som Thiago Silva på mittfältet idag. Jag förstår inte varför vi ska avvara världens bästa mittlås för att prova honom där? Lägg ner.

– Giacomo Beretta är en blivande storspelare. Mottagningarna, de aviga vändningarna och råstyrkan i djupled är otroligt imponerande för en 18-åring. Snyggt mål också. Luca Toni till Milan? Varför det, vi har Giacomino!

– David O’Learys grisnäsa är lika imponerande som hans +700 matcher i The Arsenal.

– Robinho slog högerknät i den lilla bunker som TV-teamet byggt upp cirka en meter innanför långlinjen. Mediaset Premium talar om två jack på ovan- och undersidan av knät. Den enda helskinnade anfallaren vi hade tillgänglig inför Cagliarimatchen. Härligt, wow!

UPPDATERING:
Det framgår att Robinho fått sy några stygn i trakterna kring smalbenet och knät som även svullnat upp. Han kommer imorgon att genomgå en grundling undersökning av skadans omfattning.

– Strasser (som på riktigt utmanar om en plats mot Cagliari), Montelongo (snabb som FAN) och Merkel (klok och stor arbetsmoral) samtliga gjorde en bra match.

– Ibrahimovic orkade bråka med några av kamelryttarna.

Ungefär så.

PS. Ingen vann tävlingen även om Cannavaro är en jävla lord.

19 reaktioner till “Seger i öknen *uppdaterad*”

 1. Tyvärr är Montelongo ännu en ‘Viudez-värvning’ som tydligt inte är något för Milan.

  Strasser borde få en startchans mot någon lag på nedre halvan enligt mig.

  Beretta kan bli något. Förstår verkligen jämförelsen med Bobbo. Fint mål.

  Hoppas det inte var något allvarligt med Robinho. Sjukt onödigt och ruskigt irriterande om så vore fallet.

  P.s.

  Oddo kan fortfarande dra åt helvete.

  D.s.

 2. Tycker att ungtupparna har bra intentioner men likt Robinho slarvar dem mycket och dräller med bollen… Dock roligt att dem tar för sig…

  Klantigt av Robinho att springa in i kameran…

  Oddo presterar i en träningsmatch… Wow!

 3. Får nog säga att den gubbe som imponerade mest på mig är Oddo. Om hans formkurva visar upp den här förbättringen förstår jag inte varför han inte ska få en startplats för helt allvarligt, han var duktig som tusan idag. Och innan dess mot Napoli…

  Hade hans skott gått in hade jag slängt ut datorn genom fönstret för att det var så jävla sjukt.

  Han har fått väldigt mycket kritik, ibland tuff, oftast befogad.

  Men om han spelar så här så vetifan varför man skulle välja Antonini före honom om Zambrotta är borta och man vill fortsätta satsa på den blixtsnabbe Abate på högerkanten.

  Den Oddo jag såg idag var densamme som var så fruktansvärt bra det halvåret när Milan vann CL, det är inte vem som helst som kommer in och sätter självaste Cafu på bänken. Kan den formen konserveras så tycker jag han ska få chansen att visa sitt värde, hur mycket han än har dabbat sig tidigare.

 4. Hoppas Allegri har lärt sej under jul uppehållet att använda sin fantasi lite mer,,,Strasser kan vara en bra backupp och t.o.m ersätta nån på mittfältet,som jag påpekade förut så borde han bytt in Strasser i matchen mot Roma och inte Seedorf,,ge han mer chans din jävla fegis……..

 5. Finns exakt NOLL anledning att lana in(och sakerligen kopa loss, bara for att javlas…) Luca ”Jag snubblar mer an Borre” Toni…
  Beretta visade framfotterna rejalt – jobba vidare pa DET!

  Montelongo har gjort bast ifran sig som hogerytter innan han kom till oss… sa, annu en ”Yada yada yada, omskolad till Yada yada yada”… Stackarn, hehe 😉

  Oddo imponerade i en traningsmatch – med den lonen sa skall han fan bomba in hattrick i dessa skitmatcher, punkt.

  Strasser gillar jag, likasa Merkel. Detta ihop med beratta, gor att jag har hopp aven gallande generationsvaxlingen. Bravo!

 6. En kille som påstår sig ha inside hävdar att Toniryktet är bullshit. Om han vill dra från Genoa eller inte är oklart men han menar att vi inte har några krokar ute där.

  Han har varit ganska pricksäker tidigare så jag tror nog på honom i det här fallet också.

 7. Förstår inte att folk hoppar av stolen för Oddp’s prestation i en TRÄNINGSMATCH. Killen har inte presterat på 3 år bortsett från Napoli matchen och förtjänar inte spela mer än han gör. Oddo är fortfarande instabil i defensiven och slarvar i offensiven…

  Off topic: Kommer Milan använda Ronaldinho som byte mot en spelare istället för den summa den snackas om?

 8. Jonas

  Högst osannolikt. Ronaldinho är inte den spelaren som går med på sånt. Så länge vi inte typ snackar United, Chelsea etc. Och det gör vi ju inte.

 9. Är aningen förvirrad. Det snackades först om att Cassano var avstängd efter sitt bråk med mannen med de fantastiska ögonbrynen till den första februari. Men nu snackas det om att han skall spela mot Cagliari på torsdag. Har Garrone svalt straffet i julskinkan eller?

  Har inte heller full koll på CL reglerna eftersom det känns som att dom småändrar lite hit och dit inför varje säsong. Cassano är inte tillgänglig där eller?

   1. Exakt. Nu är hans kontrakt med Sampdoria upplöst varvid avstängningen (avseende tvisten som förpassade honom ”fuori rosa”, dvs utanför laget, med halverad lön) är hävd. Garrone har definitivt inte svalt någon stolthet utan har snarare gått med på att göra sig av med spelaren trots att han gick miste om en ganska stor övergångssumma (det snackades om Juve, Inter m fl). Det om någonting är att stå upp för sig själv och sätta ekonomin i det andra rummet. Bra för oss dock…

    Han är inte tillgänglig för spel i CL pga att han var med i kvalomgångarna mot Werder Bremen och sedan även spelade EL:s gruppspelsfas.

    1. Tackar för svaret. Menade verkligen inte att Garrone hade svalt sin stolthet utan tycker som du Mix precis tvärt om. Laget före individen alltid. Utan helt enkelt att han hade glömt det:)

 10. Passar ut en fråga till mina kära fellow Milanisti:

  Någon som vet hur man bär sig åt för att, på bästa sätt, köpa biljetter till Curva Sud??

  Planerar att åka ned på Milan-Inter, och tar villigt emot tips.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.