Kraxar bäst som kraxar sist

Goda nyheter kring Milans stora Symbol. Om olyckskorparna kraxade om ljumskbråck (det helvete som drabbat och fortsatt plågat Kakà) så var det omotiverat kraxande.

Sky Sport 24 rapporterar att skadan istället handlar om en överbelastning till följd av en ofördelaktig kroppshållning i samband med fotbollsspelande. Diagnosen lyder tendinopati, d v s ett inflammerat senfäste som behöver två veckors rehabiliteringsträning för att sluta plåga Big Bang Boateng.

Från månaders befarad frånvaro till ett par veckor. Krax on, krax off Daniel-san. Sand tha floor. Paint the fence. Miyagi luktar som ostbågar från Okinawa.

Tilläggas skall även nyheterna om Robinho (MilanNews):

”Som tur är för tränaren (Allegri, bloggarens anm) dök det upp positiva signaler gällande Robinhos tillstånd efter gårdagen. Brasilianaren deltog fullt ut i det kollektiva träningspasset efter matchen mot Cannavaros lag. Den medicinska staben är optimistisk (vilket iofs är dåliga nyheter, bloggarens anm) och imorgon sker det avgörande fystestet som avgör om tränaren slipper slänga in Cassano i hetluften då han ännu inte är i full form eller om han rentav sätter den 18-årige Beretta bredvid den återinträdande Pato”.

Njuter ni? Sådärja.

Krax on, krax off.

Krax on, krax off.

Krax on…

21 reaktioner till “Kraxar bäst som kraxar sist”

 1. Vågar man hoppas på att Beretta får spela? Blev väldigt positivt överraskad från matchen igår, som kanske inte var helt onödig ändå 🙂

 2. Han kommer att bli uttagen till matchtruppen och förhoppningsvis får han en plats på bänken. Giacomo är helt klart intressant för framtiden men behöver få bukt på sina skadeproblem.

 3. Bortsett från målet och ok arbete så tycker inte jag Beretta övertygade i träningsmatchen. Även lite besviken på Merkels insatts… Dock kul att de unga får chansen, hoppas dem tar den…

  Däremot glad över fe goda nyheterna kring Prince och Robinho…

 4. OK. Många andra tycker tvärtom att Beretta gjorde en mycket bra insats med många fina intentioner. Sättet han vänder bort och rycker förbi på små ytor var imponerande på mig och de flesta andra i a f. Tror inte vi alla är i behov av glasögon.

  Därutöver så är det normalt att inte vara felfri som 18-åring. Ingen har sagt att han inte gjorde små misstag. Han är en Primaveraspelare, de ska göra misstag! Men han gjorde många jävligt bra saker också, fler än misstagen.

  Förstår inte hur man kan gnälla på en 18-åring som precis gjort en mycket fin insats. Smaken är uppenbarligen delad.

  Värre om man inte lär sig läxan efter 4-5 år på högsta nivå som vissa andra anfallare i Milan IMO.

 5. Kraxandet?

  Vad har jag missat? 😀

  I ovrigt: Abstinensen ar for jaaaaaaaaaavlig!!! Varfor har Serie A langre uppehall an ovriga ligor efter Jul/Nyar??

 6. Vad tror bloggarna om Dinho till Blackburn? Och för 220 miljoner? Värsta ekonomiska kapet för Milan i så fall. Det betalar väl av zlatanskulden?

  1. Det var ju lonen som skulle ligga pa 220 milj, inte sjalva budet?
   ”Ett kontrakt pa 3.5 ar, vart 220 milj SEK” ar vad jag laste och hort…

   Utgangspriset ar val 8 milj EU om jag ej laste helt fel gallande Gallianis uttalande?

 7. Självklart är det lönen haha.

  Dock känns det ju som att Brasilien lockar ‘a tad’ mer än Blackburn.

 8. Och då missar även Nesta Cagliari matchen. Verkligen läge att fixa en försvarare under januari.

 9. Vad skulle ni säga om Branislav Ivanovic, Mexes, Dario Srna,Igor Akinfeev och Ivan Rakitic alla med utgående kontrakt. Hade inte varit dåligt att dra till sig någon av de eller vad säger ni?

  1. Srna hade jag tagit direkt. Ivanovic nej. Mexes helst inte men han är OK i mina ögon dock gillar jag honom inte personligen…vad det nu har med det att göra. Rakitic kan jag inte mkt om och en till målis anser inte jag att vi behöver.

   Experten har talat 😛

 10. Sakho finns alltjamt tillganglig… Dock bor man val fa arslet ur vagnen innan Arsenal och Pool gor sina drag…

 11. Bonera slår Mexés, där har du min åsikt om den överskattade ärkesopan.
  Vi har serie a’s formastarkaste målvakt, vad fan ska vi med akinfeev till?

  Ge mig en bra vänsterback i januarifönstret.

 12. Hade det inte varit for Italiens fegande gallande icke-EU samt faktumet att flera av spelarna ifraga sitter pa icke-EU, sa hade det varit riktigt intressant.

  Srna hade varit en rejal forstarkning, aven om vansterbacken skriker efter hjalp mycket mer an hogerflanken…

  Akinfeev gratis? Hell yes! Ma sa vara att Skinhead ar Serie A`s formstarkaste, men vad finns egentligen bakom skinnbulan…? Akinfeev har en ljus framtid, och gratis ar alltid gott… Dock, med dagens regler – ingen ide att diskutera det… :/

  Mexes ar en av de absolut sista jag vill se i ett mittlas i Milan, ugh.

 13. Nu har jag inte sett Srna sista året men den spelare jag lärt känna innan dess vore varmt välkommen till Milan som Bosman… En klasspelare på sin dag.

  Ivanovic lär förlänga. Rakitic känns medioker. Mexes är precis som SirGrunge säger en jävla sopa. Akinfeev vore bra dock… Hellre han gratis än att betala för Amelia liksom.

  Jag tror inte att någon ansluter till Milan, om någon misstolkat detta.

  1. Ah, vi cashar ut 12 milj EU for van Bommel istallet…

   Medans vi anda ar igang: Denilson sugen pa att sick-sacka(heter det sa??) tillsammans med Robinho och grabbarna…

   Nu vill jag for ovrigt se att Ronnies overgang blir offentlig… Vart han gar skiter jag i fullstandigt, bara det sker ASAP.

   1. Allt sägs ju bli klart imorgon enligt Gremios president, ska ha presskonferans imorgon, iaf av det jag fattat av sportmediaset.it

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.