9 reaktioner till “Konungen”

  1. Det känns bra med mål av Strazzzer efter framspelning av Cassano. Sen låtsas vi om att spelet inte såg så bra ut…

  2. man ska egentligen inte säga så… men ja skulle önska att seedorf utsattes för en likande ”mottagning” när han byter om efter matchen…dock utan rasistiska baktankar.. bara spöa skiten ur han för att han är så jävla kolosalt bajskass! Han är tamigfan lika uppskattad som en 5-liters dunk med diarré över sig när man sover!

    1. Precis så. Jag ringer dig nästa gång jag behöver en bildlig förklaring. Genialiskt!

  3. Jag är hemskt glad över Strassers mål. Har varit svag för honom ganska länge, utan att egentligen sett honom spela, utöver de inhopp han gjort. Det lustiga är att det sällan har ropats efter honom när man velat få in Primaveraspelare i startelvan. Det har antingen varit lirare som Merkel och Verdi, eleganta försvarsspelare som Darmian och Albertazzi eller tunga målskyttar som Beretta och Zigoni. En slitvarg som Strasser har alla mest fnissat lite åt, men han har kämpat på och nu lönar det sig. Jag tycker dessutom att det verkar som att han utvecklat sitt passningsspel och sin värderingsförmåga enormt, även om han fortfarande kan se något taktlös och klumpig ut. Jag hoppas verkligen på fler chanser för den gode Rodney!

  4. Hur ser förresten Strassers status som Milanspelare ut? Ingick inte han (samt Odu och Zigoni) på något sjukt sätt i Boateng-dealen? Är han delägd av Genoa och Milan eller vad är det som gäller? Vet du, Mix?

  5. Citat från Allegri efter matchen. Återigen Mix, är du säker på att Antonio inte kan spela i CL, verkar så om de inte översatt det fel. Jag tror att EL spel inte längre utesluter CL spel, men det verkar också som att inte heller kvalet binder upp dem enligt denna artikel vilket förvånar mig, men,men.

    ”Cassano is not in shape yet, as he has only been training with us for a week. The important thing is that he carries on training. Antonio can also play in the Champions League and we have many games ahead of us, so it’s crucial to have a wide range of stars to choose from.”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.