Det bästa av två världar

Business or pleasure? Det lär Galliani ha blivit tillfrågad när han landade i Rio de Janeiro för en tid sedan. Svaret måste ha blivit ett rungande… Både och. Här får ni anledningen:

Ronaldinho går nämligen till Flamengo (fattas bara offentliggörandet). De betalar (!) en summa mellan tre och fyra miljoner euro (!!!) för övergången. Milan sparar ett halvårs bruttolönekostnad på drygt åtta miljoner euro (!!!!!). Slå ihop det hela och vi har en smått osannolik ekonomisk slutsummering på cirka elva-tolv miljoner euro.

Det är ingenting annat än ett fenomenalt jobb av vicepresidenten. Efter sommarens extremt goda mercato så finns det ingen anledning att vara kritiska den här gången heller… Åtminstone inte sett till inledningen.

Så gör det rätta, skriv era hyllningar i kommentarsfältet. Det är han tamejfan värd.

PS. Ciao Dinho. Förra säsongen var oförglömlig men på det stora hela… Nåväl.

13 reaktioner till “Det bästa av två världar”

 1. Roligt att Galliani går från flopp till flipp det senaste halvåret. Grazie!

  Hoppas besparingarnspengarna går oavbrutet till nya investeringar i januari/sommaren.

  Business or pleasure? Tror någon att Galliani har en annan dold agenda till sin resa till Rio? Brukar väl annars vara spekulanten som kommer till säljaren? 🙂

 2. Galliani har aldrig varit flopp, bara en viss president som gjort det svårt för honom. Om han får fria tyglar så kan denna man göra bra affärer.

 3. Galliani är som Nesta; Man tror att han gjort sitt men så får man se han i aktion igen och allt tvivel övergår i glädjetårar.

 4. Tack for forra sasongen Ronnie!!

  Lite synd att cirkeln ej slots med Gremio dock…

  Ps. Aven Rivaldo tillbaka i Brasseligan, samt att Ronaldo gor en sista saong, ”for fansen” 😉

 5. Om man då får 3-4 milj EU från Flamengo samt sparar 8 milj EU i bruttolön så kan man väl lägga dessa pengarna på en eventuell bra vänsterback eller liknande, right?

 6. Onkle fester har väl aldrig varit problemet. Problemet har väl alltid varit att han jobbat utan mandat?

 7. Köpa M’Bengue och detta blir komplett!

  Bra jobbat av Gula Slipsen! Förtjänar all cred han kan få på under detta halvåret. Herregud vilka transfers han har gjort!

 8. Har alltid litat på den skallige. Hans rätt vansinniga utseende har alltid givit mig ett slags lung. Håller med Maldini, inte lätt att göra affärer till Milan utan pengar. Ricardo Oliviera var ju ett sanslöst, men personligen tyckte jag att både Gila och Klaas kändes rätt vid den tiden de värvades.
  Det känns som Binho och Cassano bör testas i en trequartista roll innan vi börjar leta efter en ny där, en dyr position. En ytterback behövs. Vem? Känns som att ingen är given. Alla tillgängliga känns sådär. Criscito?
  Känns lite vemodigt att Ronnie lämnar, det kändes aldrig att potentialen uppnåddes. Men skönt att vi visar att vi kan ”kill our darlings”. Seedorf next?

  Ib-pa-ca, jag hoppas och längtar!

 9. Ragazzi idag blir Rino 33 bast, hoppas han firar de med ett mål för en gångs skull, förresten vad tycker ni om den här Fabio Coentraõ i Benfica??

 10. har vi investerat rätt pengarna efter sheva`s och kaka`s försäljning!!???eller gick de till klubben`s skulder!!??? om seedorf har litet samvetet i kroppen så skulle han gå ner i lön i dessa svåra tider,samma gäller Pirlo för vi är inte så våldsam beroende av han och varför inte herrarna Galliani/Braida!!!!,,,,,tycker pengarna ska gå till spelare som kan garantera klubbens framtid och inte 30+ spelare och om galliani är smart så gör han Paolo till klubbens sportchef,Il capitano kan bli vår framtida tränare,,,,,,,

  Tack Dinho för allt och lycka till!!!

 11. MILAN-UDINESE, STARTING LINE-UPS
  MILAN – The official line-ups of the Milan-Udinese Serie A are the following:
  MILAN: Amelia; Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Seedorf, Strasser; Robinho; Pato, Ibrahimovic.
  UDINESE: Handanovic; Benatia, Zapata, Domizzi; Isla, Abdì, Asamoah, Inler, Pasquale; Sanchez, Di Natale.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.