Skriv på men klipp dig först

Allas våran favorit Ariedo Braida uppges vara på en klassisk resa under the radar (nåja…) i Sydamerika, närmare bestämt i Argentina. Villebråd denna gång är Erik Lamela, född 92, vänsterfotad trequartista som alldeles säkerligen är en skicklig spelare bla bla bla.

Det vanliga tugget så fort en supertalang länkas ihop med I Meravigliosi. Jag litar helt och fullt på Milans Peter North look-a-like.

Vad jag däremot förundras över är alla dessa argentinska fotbollsspelares envishet med slickade pannluggar, uppenbara Jagr-frillor och andra egendomliga saxkreationer? Vad är grejen? Kan någon upplysa mig?

Sånt går bort. I övrigt har jag ingenting att klaga på.

Nu: Milan-Rengöringsmedel.

2 reaktioner till “Skriv på men klipp dig först”

  1. Det står att Barca var och ryckte i honom redan när han var 12 år på engelska wiki-sidan.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.