Säsongens mest välförtjänta

Efter att ha fått flaxande vingslag i ansiktet av Ankan och Gåsen: här har ni den flygande Prinsen! Nu när Flamini spräckte sin nolla mot Bari fanns det ingen annan jag mer unnade ett mål än Symbolen (nu väntar vi bara på Abates pyts, hjärtinfarkt för hans del om så blir fallet).

Testet som trequartista blev väl helt OK. Inte så estetiskt tilltalande men synnerligen effektivt. Om alla tre längst framme noterades i målprotokollet så är det tack vare den goda balansen som Allegri skämmer bort oss med nuförtiden.

Det saknas helt klart passningsskickligheten för att helt äga rollen på ett hundraprocentigt sätt. Men det är orimligt att förvänta sig någonting sådant av en spelare som aldrig varit känd för det.

Mina tankar flög istället iväg till en roll som Simone Perrotta hade i Spallettis Roma där löpningar in i boxen ofta avslutades med Tottiframspelade mål. Med det svenske geniet tror jag att ju fler löpningar som tas från mittfältet desto bättre.

Målfirandet var som Symbolens säsong i allmänhet: modigt och bra tänkt, good effort men inte helt felfritt utfört rent tekniskt. Men de modiga premieras oftast, så även på Milano Siamo Noi.

Kevin Prince Boateng. Vilken kille.

* * *

Målen och Pellegatti i symbios? Klicka här, mammas liv.

4 reaktioner till “Säsongens mest välförtjänta”

  1. Sallan har em misslyckad volt varit sa underbar att beskada.

    Underbart, helt javla underbart nar kampande spelare for njuta av dessa tillfallen, speciellt infor hemmapubliken.

    Ps. Sjalvklart Allegris fel att Prinsens landning blev lite ”sadar” 😉

    1. Enligt det jag läst så gället lånet den här säsongen. Sen måste man betala runt 6-10 milj EU för att köpa honom. Men Mix kanske vet bättre 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.