Milano Siamo Noi önskar GOD JUL!

Bloggen tar härmed paus och är åter under nästa vecka. Men innan dess vill vi önska alla våra kära läsare en God Jul!

Skulle ni ledsna någon gång under helgen får ni gärna lämna en kråka efter er i kommentarsfältet om vilka julklappar ni fått, vilken mat ni ätit (beskriv fylligt) eller what not.

Ännu en gång: God Jul och Forza Milan!

12 reaktioner till “Milano Siamo Noi önskar GOD JUL!”

 1. Go’ Jul Michael, Marco och ”Tempesta”. Ni gör ett fantastiskt arbete!

  Imorgon får man äntligen sin välbehövliga Milan-halsduk.

  Buon Natale!

 2. God Jul på er alla tre. Ni gör ett kanonjobb och att bli bortskämd med artiklar här titt som tätt är helt underbart.
  Fler lättklädda bilder på Borriello är att önska dock.
  Kanske en inbakad i headern? Hon som ”smittade” honom duger också..

 3. Fler bilder på äcklet kommer förhoppningsvis inte upp… Men God Jul! Ni som inte firar jul: Gott Mos!

 4. Ger en smakbeskrivning imorgon kväll av milanvinet som jag idag fick hem. Skitful flaska är första bedömningen. Det är f.ö skumpan. Borgarsvinet i mig hånler åt dig Mix.

  Hoe hoe hoe everyone.

 5. God Jul på er allihop, vila nu inte för mkt från bloggen för jag kommer va inne varje dag ändå och leta efter nytt material trots att det står att inget händer förrän nästa vecka.

  Tihi <3

 6. Då går jag användaren ”sjuan” motsatta riktning och kräver inga fler bilder på den vidrige Borriello. Speciellt med tanke på att några av oss är fortfarande är i behov av en dr Phil liknande karaktär för att kunna bearbeta dem fasansfulla skräckbilderna man har kvar i huvudet med den här snubben i en av den finaste av tröjorna.

  Jag vill sen passa på och säga att jag egentligen hatar bloggar. Att ha en blogg är idag något töntigt. Hela renheten med att ha en blogg har tyvärr blivit våldtagen av neurotiska fjortisar, obs –blondiner och annat tråkigt folk som fått för sig att denne lever ett intressant och spännande liv och vill av den anledning dela detta med resten av världen. Men inte er blogg. Er blogg är den enda ljusa punkten i den långa mörka tunneln. Det sista hoppet världen har för att allting ska kunna falla till sin rätt igen.

  Ni skulle bara våga sluta skriva!

  God jul och tack ännu en gång för att ni sätter standarden.

 7. Leonardo officiellt klar för Inter.
  Jag tror att det kommer gå fortsatt skit för de blåsvarta..

 8. Nu när glögg, julöl, icke julöl och annat bitit ordentligt känns det bra att som nyregistrerad skriva av sig lite. På julbordet har det klassiska funnits – sill, köttbullar, prinskorv etc. Dock ingen spenatsoppa till Mix förmodade förtret. I julklappsväg erhölls en Hattori HD-8 (japansk kockkniv), vilken bör fungera som substitut för rakblad vid en oväntad spelmässig kris framåt vårkanten.

  Är det bara jag eller känns Leonardo en aning överskattad? Visst, han scoutade ”okända namn” som Pato, Herr Bajs och Thiago Silva, men om jag inte missminner mig rekommenderade han i princip alla brasilianska talanger som överhuvudtaget funnits på senare år, bl.a. stolpskott i stil med Thiago Neves. Någon lär förmodligen invända att det var uppfriskande att han stod upp mot Berlusconi & co under presskonferenser, men med beaktande av hans taktiska kunnande hade vi i sådant fall lika gärna kunna haft Carl Bildt på bänken. Jag ser med tillförsikt fram mot hans 4-2-fantasista med Cambiasso och Muntari som kreativa spetsar hos lillebror.

  Jag ser härmed fram mot en nyktrare morgondag och tackar samtidigt bloggens skribenter för Sveriges överlägset bästa blogg.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.