Konsten att ryta till i rätt läge

Han är ofta en dålig förlorare och är knappast något geni som tränare. Däremot är han emellanåt sympatisk och definitivt världsvan efter att ha tränat i Spanien, England och Italien. Jag har respekt för honom, en respekt som steg ytterligare efter detta.

På frågan om Romas omklädningsrum verkligen mår bra bjuder Claudio Ranieri på ett snyggt svar till en snopen samling sensationsjagande journalister:

– En ‘vaffa’ för mycket spelarna emellan är en signal på att vi, liksom fansen och klubben, är besvikna med vad vi åstadkommit hittills. Att inte befinna sig i toppen svider. Som tränare föredrar jag dock en ‘vaffa’ för mycket snarare än att ingen skulle bry sig överhuvudtaget.

Roma blandar och ger men de hänger fortfarande med i toppen. Spelarna är förbannade och Capitan Futuro kommer tillbaka från avstängning. Det blir tufft på lördag, sanna mina ord…

5 reaktioner till “Konsten att ryta till i rätt läge”

 1. Bra svar och jag måste också medgiva att även jag är nervös inför Roma. Det såg inte bra ut mot Bari men likt vårat kära lag så höjer sig även Rom-laget när det vankas stormatch på San Siro.

  Tror dock att med hjälp av hemmastöd och den lysande formen i ligan så tar vi hem ytterliggare 3 pinnar.

  Menez oroar vilket försvar som helst och speciellt de utan en viss nr. 33..

 2. Tjena.
  Skulle vara schysst om någon vänlig själ kunde ge tips och råd över hur man tar sig ut till Milanello!

  1. Det är enklast att ta tunnelbanan ut, sen är det bara att gå den sista biten. Kommer inte ihåg vilken linje det är men det är bara att se vad alla andra milanfans tar 🙂 Vilken match ska du se?

   1. Tror du uppfatta hans fråga fel…Han snackar om träningsanläggningen och inte San Siro som du verkar tro 🙂 Enda vettiga svaret jag kan ge dig är att hyra en bil och köra iväg, vägbeskrivning är inte så svår att hitta. Utan bil vore det väldigt svårt eftersom det inte går några tåg/tunnelbanor dit och väldigt få bussar….Men jag kan ha fel, men om du har möjlighet, ta bil!

    😉

    1. Låter lockande men tyvärr är jag bara 17 år och får förlita mig på stadstrafiken.. man får väl hyra en cykel och cykla de milen som krävs 😉

     GunnarG

     Milan-Roma i helgen 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.