Ibra: ”Morattis ord är ointressanta”

Tystnad. Han talar.

Om pajasarna där borta:
– Materazzi pratar lite för mycket om mig, precis som Moratti. Man märker att jag fortfarande är viktig för dem. Jag däremot pratar aldrig om dem, man märker att de inte är viktiga för mig.

Om hur Balon d’Or blivit en pajasutmärkelse:
– Det är tråkigt att Sneijder inte kommer att vinna priset med tanke på hans fjolårssäsong, inklusive VM-slutspelet. Numera har den utmärkelsen bara blivit en politisk fråga och därför är jag inte fokuserad på att vinna den längre: jag föredrar att vinna med laget.

Om konkurrenterna:
– Jag är inte rädd för Inter, eller Juve, eller Roma eller någon annan. Vi visar redan att vi är det bästa laget och om vi fortsätter såhär kommer Milan att vinna allt.

Om att representera Milan:
– Redan den första dagen då jag kom hit förstod jag, utifrån atmosfären runt omkring mig, att Milan är laget där jag kommer att avsluta min karriär och där jag kan vinna mycket. Det stämmer inte att laget är Ibraberoende, var och en av oss är beroende av våra lagkamrater.

* * *

Källa: Studio Sport XXL.

19 reaktioner till “Ibra: ”Morattis ord är ointressanta””

 1. Vad ska man säga? Han är i en klass för sig när det gäller uttalanden också. Varenda svar är handplockat för bästa smakupplevelse. Svaret på fråga fyra ger åtminstone mig tillräckligt med ”kött kring benen”.

 2. Jag tycker att det är olämpligt att tala om erektioner i samband med en fotbollsblogg. Även svordomar och ironi är fel. Jag blir ledsen och ska dricka te för att trösta mig.

  Krambjörn.

 3. Hade tänkt att ge tjejen en omgång ikväll men vette fan om jag orkar efter orren jag fick när jag läste va Ibra sa. Killen är kung på alla plan för fan! Ibra for president!!

 4. Haha bara Zlatan som kan få till sånna sköna svar.

  Off topic: Vem fan säger Orre anno 2010? 😀

  1. Fortf 2010 ett par veckor till, får passa på att använda ordet innan det kassera för all framtid hehe..

 5. vilka jävla riksmongolider det verkar finnas här på bloggen! =)

  jag skulle göra en rejäl hacka på att bunta ihop er, kedja er på rad o dra ut på ett riktigt jävla retard-train genom landet! lemmeltåg för särbarn!

  i like it

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.