Frågor och snabba svar

Mathias undrar om det går bra att ställa sig i curvan som ”utlänning”? Han passar också på att tipsa om att man, under februari och mars månad, kan flyga väldigt billigt med Ryanair.

Bloggen svarar: Ja, bara du håller dig på din kant. Lek inte tarzan och hugg efter järnbalkarna så ska det nog ordna sig. Lär dig italienska svordomar och tack för tipset.

Daniel undrar om matchrapporter, betygsättningar och fredagsspecialare kommer att dyka upp igen, eller om vi skiter i dem totalt.

Bloggen svarar: Tanken är att vi vill skriva utan press och när vi har lust. Generella specialare dyker upp lite då och då och matchreflektionerna kommer troligtvis att kvarstå som spontana känsloyttringar.

Anaximander vill tipsa om en kille som trivs som fisken i vattnet.

Bloggen svarar: Se där, äntligen hittade han sitt kall i livet.

8 reaktioner till “Frågor och snabba svar”

 1. Matchrapporter dyker ju visst upp. Ofta med reflektioner och analyser från alla tre. Förstår inte riktigt den här kritiken. Om någon saknar typ laguppställningar och målskyttar så kan de väl kolla på officiella hemsidan?

  Spelarbetygen och en översättning av ”La Moviola” från Gazzettan kan jag absolut försöka att lägga upp, det tar inte många minuter. Jag trodde inte att folk brydde sig om det, därför slutade jag med dem.

  På grund av arbetstider och andra åtaganden har jag däremot inte möjligheten att skriva texter regelbundet på fredagar. Emellanåt kommer dock fördjupningar vilket egentligen är samma sak.

  Bra feedback! 🙂

  1. Döp om fredagsspecialen till specialen så slipper du bli tidsbunden av den.

   ”mix special med bröd och västkustsallad”

  2. Det var ingen kritik yO, det var bara en simpel fråga och ärligt talat kommer jag inte ens ihåg om jag skrev ”om ni skiter i dom totalt” haha. Nåja jag är nöjd med svaret och förstår att man inte kan skriva på beställning jämt.

   Jag uppskattade Fredagsspecialen som fan på gamla sidan och även alla inför och efteranalyser. Dels för att man fick allt på en sida och slapp läsa lite här och lite där men även för att det var bra text som oxå var personlig och det blir ju alltid lite roligare att läsa när någon som inte förväntas vara objektiv skriver det.

   Hur som hur så gör ni fortfarande ett snuskigt bra ”jobb”, jag blir dock irriterade på alla Italienska länkar jag inte fattar ett skit av 😛

   Tack för svar iaf, pussa!

 2. Ronaldinhos dagar är räknade verkar det som, och brasilien verkar bli hans nästa destination. Det enda jag läst om är hur mycket han kommer få per säsong därborta i brasilien, men ingen övergångssumma har förekommit bland media. Är det tänkt att han ska gå gratis eller vadå?

  1. Har enbart hort att Palmeiras och Gremio skall vara ”forst i kon”…

   Vad horde du for summor, vanbasten?

   1. Det var löner från 5,5 milj EU till 6,8 milj EU per säsong. Har dessa klubbar råd att betala så mycket?

    1. Vill man nagot tillrackligt i Brasilien(i hela denna delev av varlden tydligen…), sa finns det inga hinder…

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.