Vad heter Panettone på spanska?

Det är inte alltid ett 0-3 går att vända. Ibland är man bara helt jävla värdelös och har två målvakter på bänken (genidrag!). I vissa fall – läs ditt – är man hopplöst usel och kommer aldrig ifrån det.

En Milan Club Rafa Benitez torde vara på väg att etableras efter den här höstens enastående insatser efter den andra.

Du är en jävla sopa, idiotjävel.

Alltså: Forza Rafa! Din mamma luktar Panettone.

5 reaktioner till “Vad heter Panettone på spanska?”

  1. På 6 månader har sopan rafa lyckats göra Inter lika usla som innan de iscensatte calciopoli. Underbart är det, må han få vara kvar länge på deras bänk.

  2. Klockrent inlägg från Jesper Hussfelt’s blogg.

    ”Ibra vilar alltså kanske också ikväll. Och när Ibra får den mesta uppmärksamheten för framgången gömmer sig tränaren Max Allegri i Ibras skugga. Få nämner nu att Allegri två år i rad har utnämnts till årets tränare i Italien, hur han lyft medelmåttiga spelare från Cagliari rakt in i landslaget, hur Milan vecka efter vecka ser allt kompaktare ut med Seedorf som styrande off och def i trequartista-rollen. Allegri låter spelarna stå i rampljuset, tvärtemot Mou’s filosofi. Det är därför han får arbeta i fred. Bli inte överraskade om Milan tar ytterligare kliv de närmaste månaderna under den här tränaren.”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.