En torsk som smakar fågel

Nu blev det förvisso oavgjort men fisken serveras likväl.

Utslagna ur Europa League – grazie Artjoms Rudnjevs, en klassisk Juvedödare med fyra mål på två möten – efter en holmgång som kunde ha utspelat sig i mina trakter med tanke på väderleken, ja det är den tråkiga nyheten för alla puckelryggar.

Men är det verkligen en tråkig nyhet för dem?

Kanske är det snarare ett olycksbud för alla utmanare om ligatiteln nu när Milan, Inter och Roma (sannolikt) fortfarande har tuffa matcher kvar i Champions League medan äckelpottorna får hela veckan på sig till träning och återhämtning.

Det gör skillnad i längden.

Seglade den gamla damen precis upp som en seriös kandidat att ta hem lo scudetto? Obehagskänslorna tilltar.

Avslutningsvis en tanke att grubbla på innan John Blund gör hembesök: vad finns det för likheter och skillnader på Walter Mazzarri och Luigi Del Neri i förlustens svåra stund?

Svaret finner ni i kommentarsfältet.

4 reaktioner till “En torsk som smakar fågel”

 1. Bägge skyller ifrån sig. Mazzarri skyller dock konsekvent och kategoriskt på domaren medan Del Neri menar att de var det bättre laget och förlorade oförtjänt oavsett om de blivit utspelade eller inte.

  Godnatt!

 2. Förövrigt ser inte Juve ut som en riktig titelkandidat, avbytarbänken ekar alltför tomt för det. Försvaret är bra, inget snack om saken. Mittfältet är för statiskt, innehar idag formen av tre löphästar (där Krasic iofs är helt ok) och en relativt duktig passningsspelare som lär vara skadad minst en tredjedel av säsongen. Quagliarella är bra, Iaquinta är värdelös och ful samt dum.
  Det är emellertid inte Allegris fel.

  Roma är också för svaga för att utmana…för låg lägstanivå och stora brister i lagspelet…
  Nej, Inter kommer att förlora World club cup, sparka Benitez, få in någon duglig tränare plus några nyförvärv och sen blir det race med Milan hela våren.

  Att spekulera fritt här, är väl å andra sidan lika självbevarelsedriftigt som att dinera blodig biff i hajrikt vatten.

  Mvh

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.