Det är klart

Som Daniel påpekar i kommentarsfunktionen: Leonardo officiellt Interklar. Scheisse, de måste verkligen vara desperata. Kan man sia om och hoppas på att 4-2-Fantasia blir ytterligare knivvridsmoment i ryggen på den tragiska blåsvarta draken?

Trist, dock, att uppenbara hämndhistorier ska behöva gå så långt. Jag som trodde att det stod AC Milan i pannan på Leonardo. Nu fattas bara att Ricky skriver på för tandköttspresidentens däckfinansierade krislag.

***

Mitt i skiten bjuder jag på lite goda nyheter. Decemberstatistiken säger nämligen ungefär 1725 besökare i snitt per dag. Inte illa pinkat. Tack till er alla som fortsätter göra milanosiamonoi.se till en het svensk Milanknutpunkt på nätet.

Forza!

Ps. Ta gärna en paus från Jansson, nubbe och allt vad heter för att läsa Hailes gästspel på svenskafans.com. Potenshöjande; på riktigt.

13 reaktioner till “Det är klart”

 1. Bara önska han lycka till och att han någon gång i framtiden kommer tillbaka till Milan. Kommer ändå alltid att gilla Leo, trots att jag blev besviken över att han gick till Inter. Han är ju ingen Baresi eller Maldini direkt.

 2. Jag må ha fuktat min strupe nu… men jag känner inte att en som spenderat 13 år i Milan kan gå över till den värsta rivalen och samtidigt behålla skinnet. Jag tänker inte acceptera det.

  Även om han kanske inte varit en anti-Interista eller är världens goaste gubbe så är en personlig vendetta mot Berlusconi på det här viset (om det nu är det… det tänker inte låta vara osagt utan förutsätter att så är fallet) så anser jag att det är fel att spotta varje Milan-fan som älskat honom i ansiktet. Som spelare, som scout, som direktör och som tränare har han alltid brytt sig om klubben, han har alltid varit en ambassadör för klubben. Nu byter han sida, efter alla dessa år.

  Om det är så här han vill bli ihågkommen av oss Milanisti, då kan han fan ha det, då kan han seriöst dra åt helvete och aldrig nämnas igen. Då är han för mig borta, puts väck.

  Jag orkar inte med mer gullande…

  Kommer Kaká gå till Inter dessutom, då kan han dra åt helvete också. Jag skiter i hur han agerat tidigare, han var en Milan-ikon, varesig man gillar honom eller inte.

  Just nu är pulsen på 240 och blodtörsten har aldrig varit högre tror jag inte. Det är en kniv i hjärtat, varesig man förstår ”logiken” eller inte.

  Idiotjävlar.

 3. Shit på er låter det som om det vore så att Ambro skrev på för inter eller att Baresi skulle ta över liksom inter. Maldini behöver jag inte ens nämna. Chilla fifan o krama om ert Milan lite mer bara så känner ni lite värme!

    1. +1.

     Alla ansiktsuttryck samlat på ett dygn när det börjar regna in talanger va, hade förmodligen aldrig slutat garva. 😀

 4. Vi(ledningen) motarbetade honom totallt,inte ens gav honom de spelare han krävde och samtidigt visste vi att han var oerfaren som tränare,,,synd han ska jobba för Inter men man ska absolut inte vara sur på han,,,en sak gjorde han alltid och det var att reagera när det gick dåligt på planen med omedelbara byten,nåt som Allegri är så jävla dåligt på,,,Leo kommer att lyckas,tyvärr för han har materialet till sitt spelsystem…snart får vi se kaka och en och annan talang där oxå,,,vi får skylla oss själva!!

 5. Med det sagt tror du att Kaká vore en tillgång för dagens Milan.

  Då vill jag passa på att fråga när du senast såg honom göra en god insats, samt när du senast såg honom spela en fotbollsmatch överhuvudtaget?
  I mitt tycke gör han knappast skäl för lönen borta i Spanien.

 6. Jag har väldigt svårt att se Leo i Inter. Känns väldigt konstigt och tycker faktiskt att det är fel av Leo att gå till Inter pga. sin historia i Milan…

  Personlig vendetta mot Berlusconi?

  Ska bli intressant om Leo får lite friare händer att värva som han önskar… han har ett öga för talanger…

 7. Leonardo borde givits en direktörsroll med mer inflytande över värvningar än som nu hände, att göras om till tränare över en natt, och naturligtvis hamna på kollisionskurs med Silvio. Han är inget tränarmaterial, varför han borde ha hållt god min inför il presidente, vad gällde spelarmaterialet, tills han hade bevisat sig duktig som tränare. Leonardo verkar varken vara en person som spelartruppen är beredda att dö för eller skratta tillsammans med. Protesterna från spelarna var inte direkt av monumental storlek när han avgick…
  Leonardo till Inter är bra för Milan, så länge det gäller rollen som tränare. Adios amigo.

 8. NU får allt stanna upp och ryktesspridarna kan vända i dörren.

  Paolo Maldini ryktas tas in av Leonardo i ledarstaben i Inter (http://www.football-italia.net/dec27s.html)!

  Det är inte möjligt. Ingen kan tro på det. Någon som är full på julmäsk måste kommit på det.

  (eller?)

  Om det skulle bli sant så kommer jag byta namn på min hund som heter Maldini.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.