Är någon verkligen förvånad?

En given skitmatch med ett obalanserat och omotiverat Milan slutade som man hade kunnat förvänta sig: med en underkänd insats och noll poäng. Inte för att man bryr sig, men ändå. Men det finns förmildrande omständigheter. Sentimentala sådana.

Sätter man på Walt Disney-manér Pirlo, Seedorf (som är bättre i den slipade diamanten men blir patetisk i detta sällskap) och Ronaldinho på planen samtidigt så är resultatet spikat redan på förhand: noll strukturerad press utan boll och horribelt usel defensiv uppmärksamhet bakåt. Tio gånger av tio.

Ikväll var det bara på skoj. Gud bevare oss från att se ett liknande lag i en seriös fotbollsmatch någon gång i framtiden…

* * *

Kul att se Ivan Drago Jr komma in och visa hur man gör. Allegri håller ett gott öga till honom trots att kazak-tysken nästan aldrig får plats på Primaveralagets mittfält.

Mera sånt.

* * *

Nu är det lunchdate på Dall’Ara på söndag som gäller. Allegri kommer då knappast att spela en liknande cirkus-elva som han gjorde i afton. Det luktar emellertid poängförlust…

En kommentar till “Är någon verkligen förvånad?”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.