Pippo mio

Milanosiamonoi vill passa på att skänka Pippo en tanke. Han blir borta säsongen ut tack vare en knäskada som sätter skalpellmannen i arbete. Trist och onödigt. Verkligen. Vem ska nu knoppa in våra livsviktiga mål?

Borta på Svenska Fans skriver redaktionen att karriären kan vara i fara. Det vet varenda Inzaghi- och Milankännare; det scenariot är otänkbart.

Calciopoliåret ställde till det för oss. Vi var tvungna att kvalspela och klubben ringde spelarna ute på sina diverse semestrar. Detta har Adriano Galliani själv berättat och gissa vem som var först på plats. Tre timmar senare stod han i träningsmundering och stretchade. En historia värd sin vikt i guld.

Han har under åren blivit Mr. AC Milan. Naturligtvis inte av Paolos och Francos kaliber, men en spelare som troligtvis kommer bli tillskriven en och annan avskedsmatch och få en och annan kostymnisse att snyta sig i näsduken.

Nej. Räkna istället med en sympatiförlängning av hans kontrakt och omänsklig comeback i februari. Det är ju ändå Pippo vi pratar om och kom ihåg var ni läste det först.

Guarisci presto.

6 reaktioner till “Pippo mio”

 1. Jag är inte en sån brud som bölar men när jag först läste nyheten om att Pippo blir borta i sex månader så var det som att jag stod och hackade 10 kg lök . Det är fan i mig inte rättvist, om det är någon som förtjänar att ha en underbar säsong så är det Pippo. Så jäkla synd, hoppas att fansen kommer med några värmande banderoller på derbyt, vi vet att om det är någon som lever för Milan så är det Pippo mio.

 2. Mitt hjärta blöder och skriker av smärta!

  Pippo mio.. mannen som gett en så mkt ljus när allt verkat så mörkt, så mkt glädje när allt verkat så trist, så mkt känslor när bästa försvaret varit känslomässig apati.

  ”världens minst kompletta anfallare” har gång på gång visat att en riktig spetskvalitet kan vara så mkt mer värd än att vara komplett! I min mening är inte Pippos styrka ”att alltid vara där med en tå” utan Pippos styrka är hans ungdomliga mentalitet!

  När en kille som Pato kan så mkt men vill så lite så ser man att en kille som Pippo, som vill så mkt men kan så lite, kan göra sådan otrolig skillnad på en matchbild. otaliga löpningar och känsloyttringar har resulterat i massvis av mål, mål som vi alla älskad o se, mkt för att det just är Pippo som gjort dessa mål.

  Som bloggaren skrev, Pippo har för många blivit Mr. AC Milan, synonym med viljan att vinna, kosta vad det kosta vill! När knät nu gick sönder, så var Pippos första reaktion att påpeka för domaren att det skulle vara straff, andra reaktionen var att ta sig för knät, det säger en hel del om hur mkt han vill att milan ska vinna.

  Det finns få spelare som jag gillat så lite innan kontraktet med milan var skrivet, och få spelare som jag älskat så mkt efter att ha sett vad han kämpar och vill åstakomma på plan. Jag hoppas verkligen inte vi har sett Pippos sista CL-final mål, det finns få spelare som kämpar o sliter så mkt för sina mål som Pippo faktiskt gör, och har unnar honom mer än ngn annan att få göra ytterligare en doppietta i en CL-Final.

  Krya på dig Pippo, ja tänker inte säga ”lycka till”, för vi vet alla att du inte är beroende av lycka, du skapar dina egna regler och förutsättningar!

 3. Kom tiilbaka Pippo!!! Jag grät av lycka efter spelet och beteendet mot Real, så vackert! Så värdigt Milan!

 4. Var riktigt skeptisk till spelaren Inzaghi när han kom hösten 2001. Att han skulle bli en sån älskad spealare i Milan trodde jag aldrig. Men efter massvis med mål och visad respekt så kan man inte annat än älska den här spelaren.
  Pippo ger aldrig upp, glöm aldrig det.

  Kom tillbaka snabbt som fan nu. Jalla

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.