På tröskeln till en helg fylld av magi

Efter en dödstrist och enerverande vecka går jag mot en magisk helg. Milan – Viola står på tapeten och San Siro ligger mig endast ett stenkast från verkligheten. På lördag tar jag flyget från Nyköping. Och det ska bli underbart.

***

Eljest hölls den exklusiva presentationen av Pellegattis bok Con il Milan nel cuore igår på Milan Megastore. Galliani var givetvis på plats, med kryckorna i högsta beredskap att smälla till någon som snackade skit om Ibrahimovic.

Under ceremonins gång kom det fram hur den skallige beundrar sin svenske anfallsstjärna. Han hyllade anfallaren genom att vid upprepade tillfällen hävda vilken krigare han är och hur han hjälper sina medspelare, såväl på planen som i omklädningsrummet. Varma ord där.

Han passade även på att avslöja planen man har om att lyfta upp tre till fyra ungtuppar från Primaveran till A-laget under kommande år. Vi kan självklart bara spekulera i vilka dessa blir, men några ligger givetvis bättre till än andra. Personligen tror jag Albertazzi, Verdi, Fossati och Merkel ligger nära till hands för en uppflyttning. Calvano och De Vito är ytterligare två namn som kan komma att flyttas upp.

Den som lever får se. I sedvanlig ordning.

***

Nu i skrivande stund ligger jag på sofflocket med oklippta tånaglar, samtidigt som jag dricker kolsvart kaffe ur en blå mugg och jag känner mig i kanonform. Jag är med andra ord ledig och går en magisk helg tillmötes. Lördag 20:45 – Snacka om att se fram emot något.

***

På lördag kommer Gilardino önska att han aldrig börjat med fotboll.

8 reaktioner till “På tröskeln till en helg fylld av magi”

    1. Det gör jag gärna, sålänge det är Bielsafjanten liggande på marken mellan Nesta och Silva och resterande Röd-Svarta spelar på hans begravning.

  1. Hoppas att vi vinner på en riktigt jävla feldömd straff. Så att innebandylagets följe får så många sniglar på ögat att man kunde tro att man befinner sig i Provence.

  2. @Mix

    Jag får bara fråga, även om jag följt din blogg några år nu, varför detta hat mot Fiorentina? Jag vet att du hade en liten ”dispyt” med wilbacher förra säsongen men kommer inte riktigt ihåg varför.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.