Lite förutsättningar

Blott tre timmar till avspark på San Nicola och Milan förväntas starta med följande elva, allt enligt Gazzettan. Precis som vanligt.

Valet av Sokratis mot Juventus var sannerligen värt ett bättre öde. Det är iallafall tur att Mario Yepes står till Allegris förfogande. Hur skön som helst under fjolåret i Chievo av det jag såg. Förväntar mig en storstilad insats av colombianen i eftermiddag.

Brescia tog en fin skalp igår på San Siro och sparkade Inter stenhårt på bollarna, vilket är helt underbart i sig. Därmed blir det hög tid att klättra förbi i tabellen. Förhoppningsvis kan även Lazio tappa poäng i Rom-derbyt för att sedermera bjuda in Milan till kamp om förarsätet.

4 reaktioner till “Lite förutsättningar”

  1. Å herregud. Startar vi med den elvan kan vi duka upp ett kaffebord åt Abbiati då han inte bör få ett skott mot sig öht.
   Framåt lär det bli lika glest med målchanser så det gäller att sätta det skottet vi faktiskt får på mål.

   Om Seedorf ska spela bör han spela på Pirlos position och ut med en av ”grovjobbarna”. Framåt ser det väl ok ut även om jag tycker att Pippo förtjänar en plats.

 1. Det ska sägas att Bari brukar stå djupt med backlinjen och falla av rejält mot bättre motstånd, vilken i sin tur innebär att ett djupledsspel inte blir lönsamt.

  Ska man spela framför backlinjen kanske inte Inzaghi är det bästa alternativet. Åtminstone om man ser det så.

  Även om jag tycker det är förkastligt att starta med någon annan än Pippo idag. I synnerhet om man ser till hans senaste insatser och målproduktion.

  Det återstår att se om valet av Pato/Robinho faller rätt ut. Om inte finns det alltid en superinhoppare att tillgå, minst sagt. Det hade det inte funnits om Inzaghi startat.

 2. Verkar som att pappers-uppställningen stämde.

  MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Yepes, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.