Läget som råder

Jag har sett att många undrat över Thiago Silvas frånvaro, och tråkigt nog ser han ut att likaledes missa hemmamatchen mot Palermo på onsdag. Inte heller Bonera har fått tillstånd att lämna sjukstugan och även han missar således veckomatchen. Det fina i kråksången är det kommande derby, där bägge sjuklingar lär stå till Allegris förfogande.

I övermorgon får troligen Yepes ånyo chansen bredvid Nesta. Colombianen behöver absolut inte skämmas för insatsen matchen mot Bari, då han var långt i från sämst i mittlåset. Även om jag inte hoppas det blir till någon ful ovana.

Sjuksängarna står dock inte tomma efter Boneras bädd. Luca Antonini har blivit träffad av (derby)febern och är därmed utesluten tills vidare. Mot Palermo lämnar det oss förmodligen med samma backlinje som mot Bari. Kul för Abate som fått sporadiskt med speltid under Allegri styre. Han är på gång nu!

Rino Gattuso drog i söndags på sig sitt den tretusensjuttiotredje varningen i karriären. Helt klart en milstolpe. Grattis säger vi och kan såhär i vinterkylan konstatera att avstängningen mot Palermo är ett faktum. Desto mer glädjande är att rebellen Prince Boateng är tillbaka efter sin avstängning. Härliga tider!

Nu ett bad. På onsdag Palermo. På Söndag Derby della Madonnina.

Vadå halvdan vecka?

9 reaktioner till “Läget som råder”

 1. Äntligen online!!! Tog sju svåra år att få ordning på lösenordet!!!

  @ Mek – ser mycket intressant ut, MEN – Ser gärna att vi fortsätter det höga presspel vi körde mot Bari. Tre stycken hårdjobbande mittfältare (Ambro-Prince-Flamini) skulle jobba som fan och innebära att vi vinner bollen högt upp och kan ställa om, precis som mot Bari…

 2. fan vad gött ska ner o se matchen mot palermo imorgon. kommer blir galen om inte pippo mio får lira

  1. Galet! Skriv gärna någon rad efteråt om hur resan var.

   Själv ska jag ner mot Viola om ett par veckor. 🙂

 3. i will. Ganska gött att har sätt milans bästa match för iår mot lecce i premiären, där snackar vi r80 show

 4. Det är just det…att han bjuder på show mot lecce är inte fel….men när gör han det mot lag som Real, Chelsea och Inter? Även om jag önskar att han kunde komma tillbaks till den form han hade i katalonien så tror jag att vi får nöja oss med show från brassens sida mot motstånd som Lecce, Siena mfl och då på San Siro.

  1. ”men när gör han det mot lag som Real, Chelsea och Inter?”

   Skrammande nog kan man applicera exakt samma citat pa Pato for tillfallet…

 5. Ni som har följt milans träningar denna säsong har alla sett att Dinho är slöast och minst engagerad på träningarna. Snudd på nonchalant med tanke på den lön klubben pungar ut till honom.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.