8 reaktioner till “Hallå skåningar?”

 1. Generellt sett är trelleborgare duktiga på att fostra målvakter så visst är han duktig.
  skall ha en riktigt duktig målvaktstränare därnere ( har själv haft en spelare som varit målvakt i tff som bekräftat )

  Men även Isaksson är också Trelleborg så den stora frågan nog inte om han är talangfull utan snarare HUR bra han kan bli och där får nog ett skarpare öga än jag kolla på 😉

  Dock är det så med målvakter och det är lättare att synas om man har mycket att göra och exempelvis hyllades Isaksson även när han släppte in 3 men att stå i ett lag där du kanske skall göra 5-6 svårare ingripande under en match då blir pressen annorlunda.

  Men han lär vara billig samt killen är ödmjuk och talangfull så varför inte 🙂

 2. Bara jag som tycker att Pazzini är fruktansvärt överskattad? Inte bara nu mot Milan utan även i andra matcher så visar han upp en gnällighet och oförmåga att skaka bort motståndaren eller att hålla i bollen när han möter sin försvarare.

  Medelmåtta

 3. Jag bor i Trelleborg och har väldigt bra koll på Noring och jag säger bara slå till. Jag spelade tsm med Isaksson i 8 år i TFF (jag är 1 år äldre än honom) och jag kan lätt säga att Noring är bättre nu än vad Isak va när han va lika gammal. Och Isak va riktigt bra när han va ung.

  Det är bara att slå till säger jag. Noring är en kommande stormålvakt som har fått den bästa träningen av Janne Andersson (som har format många duktiga målvakter).

 4. @ Reuter
  Kul att vi är mer än en Trelleborgare här! 😀

  Ang Noring så säger även jag att han har mycket större potential än vad Isaksson hade. TFF sägs ha nobbat ett bud på ca 25 miljoner innan så vill man ha honom lär man behöva hosta upp iaf 35 miljoner, vilket kanske inte är några jättesummor för Milan 😛

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.