En lättnadens suck

Gazzettan idag:

Inter? Se föregående inlägg.

Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, T.Silva, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Boateng; Seedorf; Robinho, Ibrahimovic.

Bänken: Amelia, Yepes, Antonini, Bonera, Flamini, Pirlo, Ronaldinho.

Med andra ord ingen göteborgsk musiktrio.

10 reaktioner till “En lättnadens suck”

 1. Bra elva, som förhoppningsvis också ser ut så ikväll. Flamini in istället för Boateng så är det den jag hoppades på.

  Känns relativt bra ändå för att vara derbydag. Tycker inte alls de är favoriter som de varit varje match de senaste åren och deras försvarslinje ser väldigt sårbar ut utan Maicon och Samuel.

  Å andra sidan verkar inte Milan kunna hålla nollan öht i år oavsett motstånd, trots det jävla mittfältet vi ställer upp med. Tror fan på oavgjort, 1-1 typ.

 2. Pirlo är tydligen aktuell för att starta matchen. Således: Gattuso, Pirlo, Ambrosini med Seedorf framför. Bänken för både Boateng och Flamini.

 3. Jag hoppas verkligen att Pirlo inte startar matchen, det behövs lite hunger från mittfältarna för att vinna…

  Sen har inte Pirlo spelat dem två senaste matcherna heller, det är en stor faktor till varför han inte bör spela från start.

  Let’s ready to rumble!!!!

  This is War!

 4. Tiziano Crudeli 20? Han ser då fan äldre ut på youtube 😉

  Pirlo starta istället för boateng 3poäng eller karate kid? avgå allegri!!! (Någon ska fan vara först)

 5. Gattuso, Pirlo och Ambrosini från start kmr bli ödesdigert… Har varit med flera säsonger med den miserabla trion… Boateng, Flamini och Ambrosini bör starta annars tjänstefel!!!

 6. Gattuso, Ambro, Pirlo, Seedorf, samma mittfält som spelat 3 CL-finaler ihop och haft sina cementerade platser i startelvan under i stort sett ett helt decennium. Dags att plocka fram den rutinen ikväll! Uttalanden av Galliani och även T.Silva tyder på att truppen är väl medvetna om att vinst är det enda som gäller för att vinna scudetton, men jag kan snabbt och utan att skämmas erkänna att delad pott skulle göra mig nöjd…

 7. Pirlo borde lira. Bit ihop och ut o kämpa. Ambro, pirlo, boateng på mittfältet är nog det bästa vi kan ha. Ronnie ibra och robinho där uppe.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.