Con calma ragazzi

Fy fan va surt, men upp med Sükür Hakan grabbar.

Lika två i en match där vi hade sjukt flyt som faktiskt kunde ta ledningen. När Inzaghi kom in och gjorde ett Eric Lindros-byte, det vill säga gick in och mosade alla, sände han tydliga signaler: om Madrid ska ha poäng måste de även slå mig.

Det var nära att han vann själv.

Nu blev det ett skitmål på slutet och en pinne istället för tre men det spelar ingen roll. Vi fick den poängen som behövdes (när Auxerre sprattlade till och skapade nerv i gruppen med en skrällvinst) för att hålla Ajax på avstånd. Behagligt sådant.

1 Real Madrid 4 3 1 0 7-2 10
2 Milan 4 1 2 1 5-5 5
3 Ajax 4 1 1 2 4-6 4
4 Auxerre 4 1 0 3 3-6 3

23/11 Ajax – Real Madrid / Auxerre – Milan
8/12 Milan – Ajax / Real Madrid – Auxerre

Chanserna till avancemang är fortsatt goda även om det fortfarande är litervis med svett att svettas och kilometervis med gräs kvar att löpa. Men nu tror jag inte att Mourinho kommer beordra sina spelare att lägga sig i alla fall.

Inte så länge de i praktiken inte är klara redan…

* * *

Ingen föll ur ramen på ett dramatiskt urjävlauselt sätt ikväll (även om vissa var sämre än andra) vilket leder fram till den här avslutningen:

Tack grabbar för att ni kämpade med hjärtat. Det var allt jag förväntade mig och det var precis det vi alla fick.

* * *

Nästa anhalt: San Nicola i Bari.

Vila kan man göra i graven.

12 reaktioner till “Con calma ragazzi”

 1. Fan är besviken. Skiter i att Real hade det mesta av spelet etc. Man får inte tappa matchen i 94:e. Får INTE hända.

  Kör köttmur a la Grekland 04 och stoppa allt. Hur fan kan man inte ha koll på Pedro Leon när han är strax framför två Milan spelare. Har inte råd att byta ut fler dörrar och spackla för fler hål i väggen nu 🙁

 2. På förhand hade jag tagit 2-2 utan att blinka men nu känns det bara surt att släppa in ett mål i sista sek. Hade vart så jävla skönt att sänka Cristina och Hourinho och få 3p ner till Ajax men man får väl va nöjd med tanke på spelet i matchen.

 3. Silvas insats idag smakade mumma. Hans passningsspel och blick för spelet gör att övriga mittbackar bör se slutet på sina respektive karriärer.
  Mourinhos genidrag att plocka bort Pirlo stod av föga betydelse när Silva sätter passningar och krossbollar på läppen på medspelare.
  Makalöst!

  Vill även utbringa en skål för Zambrotta, som återigen visar att gammal är äldst. Alla gråa hårstrån börjar äntligen komma till nytta.

 4. Hoppas Pato valt ut en bra bok, alternativt slangt ihop en ny playlist pa sin iPod, da allt annat an en plats pa banken vore skandal. 😉

  Cristina – todavia una hija de puta.

 5. Måste ju få tillägga att Ronaldinho får John Blund att se ut som en LSD trippad ravefjortis. Han är så jävla trött! Förstod inte varför han startade och fattar det fortfarande inte.

  Måtte han försvinna i januari.

 6. Själv är man nöjd med 1p, lite surt att tappa i 94 men grabbar, det såg ut som att vi skulle gå hem tomhänta!

  Vi visade att vi inte är något pisslag, pippo visade att han inte är slut som fotbolls spelare och vi visade att man inte kommer till san siro för att köra över milan!

  Det ser ljust ut, vi har ett bra utgångsläge för att spela 8delsfinal.

  Vill avsluta med:
  OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI! #9

  1. Utspelade och överkörda är precis vad vi blev ikväll (alla förutom Rino, han valde att köra över allt och alla istället) Med lite tur/otur kunde vi ligga under med 0-3 i halvtid.

 7. Jag tycker det är tragiskt o se att vi verkar så oorganiserade…i försvaret är vi som yra höns, mittfältet blir överspelat gång på gång, ingen press, och när dom väl pressar pressar alla tre på samma spelare, varpå han ÄNDÅ kommer ur situationen med bonusen att han lagt ett helt mittfält bakom sig, där ordet ”jobba hem” inte riktigt finns..

  anfallet är som dom sa i studion mer pga tillfälligheter, inga klara riktlinjer eller ideer… det är jobbigt o se milan på detta sättet…

  nu är ja lite pessimistisk, och det är inte bara den här matchen ja tänker på… men senaste fyra matcherna har vi blivit rejält utspelade av real två gånger, vi blev rejält pressade av ett napoli med tio man… och vi fick den i röven av juve, som trots att dom spelade som ett jävla provinslag lyckades med att totalt förstöra det lilla spel vi hade fått fram under första 20 minutrarna.. och självklart när det gäller milan räcker det med två chanser för att göra två mål och vinna…

  bra poäng idag, men jag tycker det här är jääävligt oroväckande om jag ska vara ärlig..

 8. Under hela matchen så önskade jag att vi går vidare av en enda anledning: Att vi förstärker backlinjen nu till jul-uppehållet. Gör vi inte det så kan vi lika gärna ge Ajax platsen i åttondelen.
  Jag menar lönt att ens försöka med det vi har nu.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.