Bongo Mongo

En middag med polarna. Visst.
Lite dans och bongolir på kvällskvisten. Absolut.
Vi är bara människor.

Men att bomma varje tillfälle att stanna hemma och hålla låg profil när media – vilket alla med hyfsad förmåga till eftertanke kan konstatera – jagar rubriker, då blir jag förbannad.

Det här videoklippet intygar att ordet solidaritet är ett fullständigt främmande begrepp i hans sfär.

* * *

Massimiliano Allegri om brassens utekväll:

– Ronaldinho var ute till klockan två på natten? Det är inte en dygnsrytm som är kompatibel med att leva ett liv som idrottsman även om det kan hända. Han kom tillbaka från en resa med Brasilien och gick på en middag som drog ut på tiden.

Jag känner på mig att Ronaldinhos tid på bänken kommer att dra ut ännu mer på tiden efter detta.

* * *

Vi leder serien och allting från och med nu kommer att handla om att leta fel och brister hos AC Milan. Det spelar ingen roll om det handlar om straffsituationer eller skelett i garderoben. Allt ska fram.

Alla kontrakterade spelare representerar klubben, på Milanello, på San Siro och på Åkes Bongobar i centrala Milano: 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

Det håller inte att sätta sig själv och sina egna ytterst privilegierade rättigheter i första rummet hela jävla tiden. Det räcker nu.

* * *

Eller som Mathieu Flamini berättar om sin vardag:

– Mitt Milano är Brera, där jag bor. Jag rör mig till fots. På morgonen tycker jag om att gå ut och köpa tidningen och ta en kopp kaffe. När det gäller mina intressen försöker jag att fördjupa mig i konst och dessutom håller jag på med ett viktigt projekt inom biokemi som jag dock inte kan berätta mer om just nu. Jag går inte längre ut och dansar på disco. Folk har en tendens att sprida en massa rykten…

Det är skillnad på folk och folk således.

* * *

Ronaldinho: dra du åt helvetet och ta bongotrumman med dig.

15 reaktioner till “Bongo Mongo”

 1. Jag kan inte hålla med mer, läste det på SVT Text och tänkte bara….”boka hans biljett till Brasilien NU”. Vill han stanna i Milano bör han kanske börja med att respektera sin arbetsgivare, kollegor och fans.

  Enough is enough, stick och brinn!!!

 2. att han e ute e illa nog men den luvtröjan som han har på sig e nästan värre. gräslig var den o inget annat o bara drf borde han hållas på bänken.
  men de borde nog göra sig av med honom för han verkar skita i milan. han visar dålig inställn både på plan o utanför o då kan han dra. man får bara hoppas att han inte drar med sig övriga brassar i det träsket o bara drf borde de göra sig av med honom.

  o så dagens skämt:
  Because of who I am, I could never coach Milan

  o detta yttrades av nollan mihajlovic. man undrar vad han går på eg. det är pinsamt att äcklet ens kommenterar milan o just detta. som om han skulle ens få komma i närheten av milanello.

 3. Var det bara jag som blev sjukt intresserad av Flaminis biokemiprojekt? DAMN IT! Avslöja då, satana snigelätare!

 4. Om 1 månad kan han diskutera fritt med klubbar runt om i världen, och eftersom han den senaste månaden insett att det inte blir något mer i Milan (inget nytt kontrakt erbjudes, ingen speltid av Allegri) så skiter han nog i att fokusera sig 100% på allt som har med klubben o göra, han har nog siktet inställt på att lämna klubben ändå.

  PS: Palla läsa nyheter från SVT Text anno 2010!

  1. Ey dissa fan inte SVT Text, de skriver bara fakta istället för överdrivna lögner och för en gammal 80-talist som mig som levde på SVT Text på den tiden då Internet försågs till en via ett 28K modem (Om ens det fanns på den tiden) så är SVT Text heligt.

   Tio Ave Maria för dig snorunge!

   😀

 5. @Marco,
  Hahah jag tänkte samma sak… va fan Flamini, SPOILER!!

  Ser mer än gärna att Ronaldinho går i januari i utbyte mot en värdig ersättare på samma position eller annan. Kanske ytterback?

 6. Flamini the scientist! Det trodde man aldrig. Och ska men se det hela från ett litet ljusare perspektiv så var Ronaldinho åtminstone artig mot kameramannen som filmade. För han kunde faktiskt ha gjort en
  här.

 7. Sicken lirare..jobbigt att bli upptäckt 02.19..så nära Dinho…
  Men enligt dem senaste rapporterna så startar han ikväll med Ibra vid sin sida på topp. Bäst att du springer röven av dig ikväll annars…

  Det är just det som är skillanden mot Robinho som iaf jobbar hem och rör sig över stora ytor.

 8. Faktum är att Dinho enligt Gazzettan inte är med från start ikväll utan får sin fjärde raka bänk i arslet:

  Milan (4-3-1-2): Abbiati; Bonera, Nesta, T.Silva, Antonini; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Robinho, Ibrahimovic.

 9. Jo det är klart att det är rätt elva, man ska aldrig belönas med en startplats efter en god utgång med grabbarna. Inte på den här nivån iaf. Kan man inte dansa samba på eftermiddagarna?

  Angående kommande transfers: Silvio, köp David Luiz!
  Då har vi världens bästa mittlås tom 2018.

 10. Apropå något helt annat, är det någon av er som kan skriva lite om Montelongo? Hur det går för han, varför han aldrig får chansen osv? Nu har Abate växt o blivit bra men är Montelongo verkligen vara så jävla dålig? I och med vissa prestationer (ex Bonera, Antonini) känns det som att han borde få en chans.

 11. Montelongo, av det jag hört, är duktig framåt (har tydligen riktigt fina inlägg) men brister kraftigt i defensiven. Luktar speltid i någon betydelselös match eller i Coppa Italia.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.