Vissa lär sig för snabbt

Att Milos Krasic erövrat hela Italien med sitt vindsnabba och målfarliga kantspel kan vi utan vidare konstatera. Vibbarna av den blonde Chebfödde föregångaren gör parallellerna till Furia Ceca oerhört lättdragna.

Alla äckliga gobbi drömmer nu därför om en ny Nedved och det verkar som att precis en sådan infunnit sig i klubben. En spelare som är exakt som tjecken. I allt. Titta på klippet en bit ner.

Ja vad ska man säga? Sanningen: det där är en urusel filmning som borde rendera i varning. Istället blev det straffspark. Det räcker gott så.

Alla såg det utom en sorglig individ. Den otroligt slätstrukne och tydligen även komplett skamlöse Gigi Del Neri sade nämligen följande om incidenten på dall’Ara:

– Milos är en seriös människa, av klass, som får ta emot en massa sparkar varje match och ofta är domsluten orättvisa gentemot honom. Jag förstår inte varför man ska gå i polemik mot just dagens händelse.

Avdelning korkade resonemang och skygglapps-VM.

Avstängningen uteblir alldeles säkerligen inför veckans big match: Milan-Juventus till helgen. Detta trots att spelare som Dida (Glasgowskandalen), Adriano, Zalayeta och det prejudicerande fallet Iliev som filmade ihjäl sig i Messina, samtliga granskats och dömts av en disciplinkommitté.

Där har ni veckans heta potatis: den otroligt skicklige spelaren som riskerar att rasera hela sitt renommé på rekordtid. Ett givet samtalsämne för alla journalister, särskilt de med Milananknytning, ifall Napoli imorgon avgår med tre poäng…

Men rätt ska vara rätt. Mitt hopp står därför till att förbundet gör sitt arbete, precis som Krasic, Del Neri och alla journalister. Trots olika agendor och grader av fair play.

3 reaktioner till “Vissa lär sig för snabbt”

  1. Ger inte lite Gila borta mot Celtic vibbar… bara att denna gång blev det en ”juve-utgång” av händelsen.

  2. Tyvärr försvann respekten med den filmningen. Precis som respekten försvann för Gilardino i och med hans filmning mot Celtic.

  3. Skönt att han är konsekvent och tar efter allt som den förra ärkessopan gjorde. Är det nån jag hatar mer än Del Piero så är det Nedved. Detta är inte bra för nerverna 🙁

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.