Tridenten är född

Mystikens rökridåer skingras för den omtalade bloggaren. Ut ur röken kliver Tempesta Perfetta. Iklädd illaluktande tofflor och ett par nötta Gli Azzurri-kalsonger.
Där har ni mig i ett nötskal.

Det är med stor vällust och entusiasm jag kliver in som nytillskott på Milano Siamo Noi. Det är ingenting ni bör veta om mig, mer än att montera ned vägskyltar på fritiden inte är min grej. Jag tänder hellre doftljus och lyssnar på Leonard Cohen. Förmodligen i kombination med ett varmt bad.

Skämt åsido.

Jag kommer figurera på bloggen som vilken av de två herrarna – Mix och Marco – som helst. Mina textramsor om Milan lär bli både brutala så det förslår, såväl som kärleksfulla att det gör ont. Allt beroende på omständigheterna.

Med den nya och välpolerade kommentarsfunktionen bör ni utan problem kunna slänga en kommentar åt mig bäst ni vill. Jag står med öppna armar att besvara era frågor. Hugg bara!

/Tempesta Perfetta

29 reaktioner till “Tridenten är född”

  1. Du vet inte mitt namn, vilket inte är någon skam i sig. Skammen är att aldrig våga fråga. Cred till dig således.

   Svaret på din fråga: Jag har inget namn. De kallar mig för Tempesta Perfetta. Det får gärna du också göra 🙂

 1. Jag gillar inte den här grejen med att dölja namnet men skriver du bra grejer så kan jag eventuellt ha överseende med det.

  Hej och välkommen btw!

 2. @ Tempesta Perfetta
  Valkommen! Ska bli intressant att folja dina kommande inlagg. Lycka till! 🙂

  I ovrigt, ”shout out” till grabbarna Mix och Marco for denna uppgradering, mycket mer anvandarvanlig. Tack!

 3. Jag tänker inte gå in i diskussionen mer än med några funderingar. Vad spelar det för roll vilken signatur en skribent har eller inte har? Är detta av betydelse när man kvalitetsbedömer innehållet i texten? I sådana fall är det ett problem.

  Hos läsaren.

  1. För mig handlar det om att jag vill se hur tjejen ser ut innan vi ligger. Det är inget absolut måste men nyfikenheten finns ju där.

 4. Intressant. Välkommen! Kul med en egen hemsida, schysst layout, bättre kommentars funktion och en spökskrivare.

  När man inte trodde att ni kunde bli bättre…

 5. För mig spelar det ingen roll. Så länge vi får ett bra nyhetsflöde med mycket smärta när det är befogat och mycket eufori när det är befogat så spelar det ingen roll om det står Jultomten som skribent eller Djävulen.

  Jag hoppas att det blir en sjukt skön käbbelstämning att ni tre INTE håller med varandra och kan argumentera varför ni INTE tycker samma. Istället för att ni bara säga A har fel för han har det.

  Väl mött!

 6. Välkommen, Tempesta Perfetta!

  @Mix och Marco – jag hatar er, mina bröder!
  Har försökt att regga mig i två dagar utan framgång tills nu. Men jag antar att det berodde mer på mina datorokunskaper än på er.
  Nä, skämt å åsido – STORT grattis till er (vår) nya sida och bra jobbat som vanligt

  PS: ni blir inte av med mig så lätt hehe

 7. Välkommen. Testar skriva ett meddelande bara, mitt första försök till att skapa ett konto så fick jag inget email med lösenord.

 8. Att inte skriva ut namnet (utan kalla sig för Tempesta Perfetta, öh???) ger inget förtroende i min bok. Behöver inte förbli så, men man börjar med minus på kontot. Varför inte bara kalla sig för förnamnet, eller ens smeknamn? Tempesta Perfetta? Känns tramsigt innan du ens skrivit ett inlägg.

  Men det är ju bara jag som obetydlig läsare…

  1. Hur orkar man bry sig är min fråga. Om han vill kalla sig Tempesta Perfetta så gör väl inte det någon märkvärd skillnad mot ifall han skulle kalla sig för Styrbjörn B.

 9. Duktig du är som är så tolerant. Men för mig infinner sig skepticism så fort man ska skriva under en sådan given pseudonym. Jag hade inte velat läsa krönikor i tidningar av någon tjomme som kallas för ‘Smoking bianco’, lika lite som på nätet.

 10. Många av historiens bästa författare och poeter skrev sina verk under pseudonym. Tur att de inte blev halshuggna av opinionen innan de ens hunnit skriva sin första bokstav.

  Seriöst, vilket icke-diskussionsämne. Hur orkar ni?

  1. Som 50 cent och Tupac?

   Som jag säger, som sportskribenter tycker jag det snuddar på oseriöst att inte vilja ge ut sitt namn. Jag dömer inte Tempesta Perfetta (hur illa låter det inte att tala om honom/henne med den pseudonymen?), men jag kan inte hjälpa att jag redan på förhand känner viss skepsis. Det är synd.

   Jag har lite tid. Därför orkar jag. Eller nej, jag har mycket att göra, men jag orkar ändå. Hur fan orkar jag egentligen?

   1. Jag tycker det är skönt att du orkar. Tänk hur det skulle se ut i världen om ingen orkade någonting?

    Så fortsätt gärna orka. Då orkar vi nog skriva vidare.

 11. Intressant att ett icke-namn frammanar så många känslor. Härligt! Verkligen. Och då är jag inte ironisk.

  Hur som helst. Välkommen. Nu är kvartetten – inte tridenten – komplett. Vi får för all del inte glömma bort vår spökkodare som kommer in och rättar till saker och ting när HTML-koderna blir för krångliga. Ett enormt viktigt komplement i vår flotta. Han får presentera sig själv om han känner för det.

  Än en gång… välkommen.

 12. Völkommen TP!

  Ska bli spännande att följa dina tankar kring Milan. Hoppas att du gör det lika bra som Mix och Marco.

 13. För att förtydliga så är jag mest nyfiken, inte mer än så. I slutändan spelar det ingen roll om det står Erik, Örjan, Ansgar eller Özgur…eller någon pseudonym.

  Chill Mix…är det Milans kassa spel som gör dig så aggro? 😛

 14. Sjalv ar jag faktiskt dopt till just ”rawkus”… pa riktigt.

  Hur det kommer sig? Emaila garna min gamla morsa – she knows it all.

  Valkommen TP!!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.