Tre goda nyheter

1. Två matchers avstängning för Krasic. Den goda nyheten är att man tar tag i filmningarna. De ska stävjas oavsett. Det påverkar det sportsliga, så jag är inte riktigt säker på om det är den korrekta metoden att ta till. Men nu är det såhär det ligger till. Juventus lär överklaga, men på lördagen lär han vara befriad från spel.

2. Thiago Silva är kry och redo. Juventusmatchen kan alltså bli scen för en liten minicomeback.

3. Antoninis stödkrage är bortplockad. Positivt. Verkligen. Imorgon ska de göra fler undersökningar. Vi håller tummarna för snabb tillfriskning.

9 reaktioner till “Tre goda nyheter”

 1. Goda nyheter, speciellt tvåan känns väl tajmad.

  Vem tycker du ska ta över vänsterbacken nu när Antonini antagligen missar de båda stormötena? Jag vill minnas att Flamini gjorde en ganska bra vår i Arsenal som just vänsterback.

  1. Svårt att uttala sig med så många dagar kvar till avspark. Jag vet exempelvis inte hur det står till med Zambrotta som borde få gå in och spela. Annars tror jag vi överlever, både han och Bonera kan spela på båda kanter. För Allegri måste det vara guld värt att ha sådana ytterbackar.

 2. Högerback var det väl? Men Flamini som vänsterback, nej tack! Alldeles för riskabelt. Blev überchockad att han inte drog på sig ett kort i senaste matchen där han fick 5 minuter i hetluften mot Napoli.

  1. Det var säsongen 05/06 han vikarierade som vänsterback och gjorde det riktigt bra. Om du minns lyckades Arsenal ta sig till final den säsongen, i finalen har jag dock för mig att han fick sitta på bänken för comebackande Cole.

 3. Frågan är om Oddos fina insats senast kommer att premieras med en plats i startelvan mot Juventus?

 4. @mattora
  Nja har faktiskt för mig att det konstigt nog var vänsterback som Flamini spelade och ännu konstigare gjorde det riktigt bra. Har för mig att Arsenal hade riktigt stora skadeproblem på vänsterbacksplatsen och därför spelade han, detta skedde dessutom innan Chlicy slog igenom på riktigt.

  Men hur som helst han lär ju inte spela vänsterback mot Juve. Så vilka blir ytterbackarna Bonera/Oddo, Zambro/Bonera?

 5. Tjena alla på bloggen, äntligen skaffat mig ett användarnamn för att kunna haka på i diskussionerna så nu kör vi, milanosiamonoi ni gör ett fantastiskt jobb!
  Trodde aldrig jag skulle säga det men jag hoppas verkligen på oddo, han verkar vara i fin form och med napolimatchen i ryggen lär självförtroendet vara på topp, han tillför dessutom ngt som zamb och bonera bara kan drömma om numer, viktigt att ytterbackarna följer med i anfallen i allmänhet men mot juve i synnerhet, dels hämmar det deras yttrars framfart och därmed bollar in till deras huvudstarka spelare samt att de hade stora problem med antoninis ruscher längs vänsterflanken under båda mötena föregående säsong! Tror på en tajt 1-0 seger…

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.