Tokio Hotel

Behöver man ord en kväll som denna? Det kändes som om jag befann mig i den uppochnedvända världen. Inte för att jag förväntade mig att Milan skulle slå Real, utan för att fotbollsmarginalerna får mig att fundera över vad det är jag lägger ned hela min tid och själ på.

Frustration och korthet deluxe, någonting annat skulle jag inte orka…
 • Milan bättre i första halvlek. Resultatet? Man ligger under med 2-0 i paus.
 • Målen är helt djävla osannolika och Ronaldos frispark luktar ”ta två, betala för tre” på Ghenghis Khan Orient Livs.
 • De rödsvartas passningsprocent i den andra halvleken kan mycket väl vara det sämsta jag någonsin bevittnat.
 • Och visst är det lätt att spela fotboll när man leder med 2-0, men Herre min Baresi, marängerna promenerade, under sluttampen, förbi både mittfält och backlinje som om det vore en valfri P01-match. Milan, det starka försvaret och Champions League-ryktet, plötsligt var allt borta.
 • Seedorf, är han den ende spelaren på jorden som inte blir mer rutinerad med åren? ”Hörrni grabbar, jag ställer mig som alibi i muren, sen backar jag när Crille tåpajjar den.”
 • Allegri fick en omöjlig start på matchen, men är det inte mer logiskt att spela med två defensiva mittfältare i en bortamatch mot ett lag i bra form?
***
Snaran hade riggats. Det fattades verkligen inte mycket. Sedan kom jag på att avancemanget trots allt hänger på oss. Med hemmamatcher mot både Ajax och äckelmaränger ska vi väl ändå kunna fixa det? Ja, vi säger så, på det sättet kanske jag kan sova gott. Snaran hänger dock kvar; åtminstone ett tag till.
Sigh och penisskaft också!

7 reaktioner till “Tokio Hotel”

 1. >Frågan är när Seedorf ska sluta ha en garanterad plats i startelvan. Jag har väntat i 3 år nu.

 2. >Det är helt sinnesjukt att Seedorf fick vara kvar hela matchen. Tycker att hans insatser gör så att han förtjänar en plats på bänken. Struntar i om att gjort x antal assist iår. Mannen lever för mycket på sina 4 CL titlar…

 3. >Dem säger sen att ögonen är själens spegel. Vid varje närbild på Milan-spelarna så såg man tydligt att deras ögon utstrålade sju år av olycka under hela matchens gång.

  Vår backlinje är sen som dessa avdankade horor på Amsterdams red light district. Dem vet innerst inne att deras "punani" har gjort sitt för länge sedan, men deras girighet tvingar dem till att ta emot ännu en kund.

  Avgå alla!

 4. >Nog for att Cristina har speed, men att se honom GA forbi Nesta tar fan priset…

  Det positiva? Gillar Amelia och gillar att han klistrar fler bollar under 90 minuter an Abbe och Dida gjort under hela sina karriarer…ihop…

  Rakbladen ar vassade, men ligger alltjamt kvar i ladan… an sa lange.

  Resultatet at sidan: vart i helvete ar viljan att spela fotboll? Lyxglidare – dra at helvete.

  Ps. Seedorf trodde tydligen att det var en hyllningsmatch tillagnad just han sjalv… Han borde ha fattat att sa inte var fallet da varken Raul, Maldini, Rui Costa mfl. fanns pa planen…

 5. >Hej.
  Kan någon (gärna Mix eller Marco) på allvar förklara varför Seedorf alltid (nästan) får spela.

  Det klagas alltid på honom av supporters efter nästan alla matcher (inklusive mig själv) men han har ändå nu haft förtroende av tre olika tränare i de flesta olika uppställningar och trots nyförvärv.

  Varför? Och jag undanber mig ironiska skämtförklaringar. Kan någon sakligt försöka förklara hur det går till. Vad är det vi alla supportrar missar? Hjälp mig förstå! Vad har han som tränarna ser men inte vi?

 6. >Seedorf är konsekvent, han löper bra på träningar och har som Taher säger Karisman, jag tror att det är en klassisk gunner eller en jävla teacher's pet, (ni vet tjejen på första raden som kan och vet alla svar).

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.