Tack så jävla mycket

Så ytterst pinsamt att förlora mot ett jävla skitgäng som bara kan slå ifrån sig. Heder dock, de hade i princip hela truppen borta men lyckades ändå med inställning ta ner oss på jorden.

Illamåendet är kompakt, jag ska fan gå och kräkas. Alla får underkänt, från försvarslinjen till anfallet. Antonini, Sokratis (seriöst det här går inte) och Pato får dock ett särskilt omnämnande för sina präktigt jävla genomusla matcher.

Den sistnämnde verkar inte ta åt sig av instruktionerna överhuvudtaget och kommer det ett bra bud nästa sommar, ja då vet jag en Milanista som inte skulle tveka.

Grazie Milan!

5 reaktioner till “Tack så jävla mycket”

 1. 22-8 i skott…?

  Med dessa tre offensiva pjaser, sa SKALL man bara vinna, oavsett tva forsvarsmissar…

 2. pato pato pato…. Ankan börjar verkligen gå mig på nerverna. Hans loja inställning är ju skandal! Han måste sluta försöka sig på konster han inte klarar av och istället lyfta blicken och passa sina medspelare.

  En rejäl uppryckning från hans sida annars SÄLJ om vi får ett bra bud.

  Visst har han sina bra stunder men hans inställning är ju piss..

 3. Jag har verkligen fått nog av nummer sju. Helvetet också… Redan innan han får bollen vet man att han antingen kommer göra något dumt med den eller tappa den.

  Som en jävla idiot spelar han.

 4. Tycker verkligen inte vi ska sälja ankan då han är den bästa unga talangen just nu.
  Vi måste ha i åtanke hans unga ålder och inte bedöma honom som om han vore färdig i sin utveckling.
  Den som ska ha skit i fallet Pato är utan tvekan Allegri som just nu inte får ut så mycket av den unga talangen jämfört med både Ancelotti och Leonardo.
  Vad gäller backlinjen så måste vi verkligen ha två nya (bra) ytterbackar.

 5. Du glömde Pirlo. Han är så sjukt jävla skitdålig! Jag tycker det är jävligt starkt av Milan att bara förlora med ett mål med honom, Gattuso på planen. Och att Gattuso springer mycket skiter jag i. Det kan vilken jävla streetnolla som helst med hyfsad kondition göra. Det borde ju vara ett krav att man kan spela fotboll när man drar på sig Milantröjan i alla fall. Han är dessutom kapten(!)…omfg! Lägg ner klubben för fan!

  Btw så tog det 50 sek för Juve att slå frisparken dom fick på övertid. Italiensk fitt fotboll är älskvärd ibland.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.