Spekulationer inför kvällen

Såhär spekulerar Gazzettan när det gäller de förväntade laguppställningarna ikväll.

Tveksamheterna gäller högerbackspositionen (med Bonera som favorit istället för comebackande Abate) och trequartistarollen (där Seedorf får stå tillbaka för Robinho, även om det är Pato som är närmast bänken efter sin bibliskt usla insats mot Napoli).

Milan med ett 4-3-1-2. Juve å sin sida kommer hit med en Vi-är-vidriga-taktik, precis i enighet med prognoserna.

Då vet ni. Nu: köttfärssås.

9 reaktioner till “Spekulationer inför kvällen”

 1. Hoppas verkligen på köttfärssås! Det man skulle kunna ifråga sätta med Gazzettans ( tillika Allegris) förväntade laguppställning är väl Patos roll i anfallet. Spelar han lika nonchalant som sist så bör han bytas ut, tidigt, även om vi leder med 5-0.

  Sokratis (även om vi Greker är rätt så patriotiska) gör mig mörkrädd. Hoppas dock att han inte fumlar i mörkret om han får chansen igen.

  Let the hunting season begin!

 2. Han såg jävligt bra ut på försäsongen… Jag hoppas att han slutar darra och börjar spela som han kan. För visst tror även ni greker (som rimligen har bättre koll) att han har en viss potential, om än kanske inte nödvändigtvis Milanmässig sådan?

  PS. Köttfärssåsen blir senare, måste åka och handla först. 🙂

 3. Potential har han så klart! Dem matcherna jag såg med Genoa förra säsongen så var han bra. I landslaget har han spelat föredömligt. Fast ska man slåss med Nesta och Silva om en plats så skulle väl vem som helst bli skräckslagen.

  Ge grabben lite tid att mogna och få några heta tips av Nesta så har vi säkerligen en helt funktionsduglig backup.

  PS. Köttfärsen togs upp ur frysen i går. Alla svarta och vita tröjor har eldats upp och ungarna har förbjudits att se någon form av film som innehåller zebror eller sjukt kriminella…

 4. För kronologins skull: köttfärssåsen är nu på gång, questione di minuti som man säger där nere.

 5. Det hade varit fabulöst trevligt om anfallstrion hade fåttt igång ett samarbte på riktigt ikväll! Med Patos och Robinhos speed kombinerat med Ibras styrka och spelförståelse kan ju den trion bli hur kul som helst!

  Men viktigare än detta; hur blev köttfärssåsen?

 6. Det vore tillräckligt om Ibra spelade som han kan och Robinho kunde fortsätta tolka trequartistapositionen med löpvilja och oberäknelighet. Pato däremot litar jag inte på… Men om han gör en bra match då kan vi inte undvika segern.

  Köttfärssåsen blev magnifik, tackar som frågar. Röd paprika och en grön spansk peppar gjurde susen.

 7. Champinjonerna då mix? Litar på att Sokratis klarar sig utmärkt… Del piero och Quag lär i vart fall inte ge honom skrämselhicka!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.