Hur länge ska detta fortgå?

>Gårdagens träningspass i rörliga bilder

En summering för de som inte orkar se människor behandlas dåligt:

0.28 – Boateng förlorar i ”grisen”. Får snärt emot öronen. KPB drabbas av ett mordiskt raseri och ledsamhet. Övriga spelare väljer att inte ingripa av rädsla för sina egna liv.

2.08 – Strasser, vid det här laget knäckt efter att systematiskt blivit mobbad framförallt av en icke-namngiven nyanländ spelare, förlorar i ”grisen”. Får snärt. Reagerar inte enligt vissa självlärda socialarbetares förväntningar utan tar det med ro. Det måste vara rädsla.

2.57 – Strasser blir hotad av Nesta. Duckar för slaget. Ingen reaktion av ovan nämnd anledning.

4.15 – Uppvärmning: Ronaldinho har inte fått några powerwalk-stavar. Tankarna för oss bakåt i tiden till Rosa Parks bussprotest och uppdelningen med olika dryckesfontäner. Oron tilltar.

6.14 – Seedorf får bara sträcka ut ena benet åt gången. Läs ovan.

9.11 – Flamini har skäggväxt. Självmordsbombare.

9.40 – Allegri går fram till Robinho och för en dialog. Han lär honom matematikens grunder: räkning till tre med fingrarna. Robinho klarar att räkna till två. Allegri berättar detta för Onyewu och Boateng som skrattar. Mobbning och rasism.

Slutsats: rasismen är utbredd och systematisk på Milanello. Noterbart i övrigt är att Strassers axel ser ut att ha full funktion trots att han nekats läkarvård av den medicinska staben, naturligtvis för att han är mörkhyad.

2 reaktioner till “Hur länge ska detta fortgå?”

  1. >"9.11 – Flamini har skäggväxt. Självmordsbombare."

    "9.11" och "sjalvmordsbombare" i samma mening…?

    Snart har du boysen fran SAPO bakom dorren, hoho ;O

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.