Forza Briciola

>Milans förstemålvakt Abbiati blir borta mellan två och tre veckor på grund av en trasig högerljumske. Tråkigt för honom men ändock ingen panik så länge Amelia klarar av att uppvisa de takter han bjöd på under försäsongen.

Hur som: vi önskar Briciola en snabb och effektiv rehabilitering.

Noterbart är att den skallige burväktaren verkar ha en alternativ karriär på gång. Kika gärna på detta, 1.13 in i klippet.

Tunga grabbar.

7 reaktioner till “Forza Briciola”

 1. >Hahahaha! 😀

  Spelare skall ENBART halla sig till sjalva fotbollsspelandet – det torde sta klart efter alla musikaliska aventyr(samt tuffa poser i videos…) diverse idrottsman/kvinnor utfort tidigare…

  Ps. Kanns tryggt att han Amelia som reserv numera, istallet for Dida 😉

 2. >Han ser helt klart ut som en tung hund. 🙂

  Abbiati har verkligen gått från klarhet till klarhet. Hoppas nu att Amelia inte är rostig bara, utan verkligen är på hugget och visar att han tar upp kampen om förstaplatsen även efter Abbiati kommit tillbaks.

 3. >Bale skrev väl nytt kontrakt med Spurs nu under sommaren? Dessutom har han utvecklats till en av ligans bästa vänsterspringare, att vi skulle ha något att hämta där finns inte på kartan och bör tas med en säck salt.

  Tribalfootball är fö den absolut sämsta källan man kan använda vid Silly Season rykten, betydligt värre än AB bara för att ta ett exempel.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.