Episk njutning på San Paolo

En episkt otroligt förbannat otroligt skön vinst nere på soptippen i syd. Herre min lilla rackare i den lilla tändsticksasken vilken njutning att se alla äckelpottor snuvas på hela konfekten. De kämpade mer än väl och hade kunnat ta poäng om det inte vore för snubben utan tålamod på mitten.

Napoli är ett bra fotbollslag men ikväll mötte de sina övermän. Och som vi spelade – utan Ronaldinho och Seedorf från start – med den lille store mannen från São Vicente. Robinho är inne i laget för att stanna. Det är fortfarande inte hypereffektivt (en sjuka som verkar ha drabbat hela anfallet) men bollen går mycket rakare och lättare nu än för bara någon vecka sedan.

Ni kan ju gissa varför.

* * *

KEVIN PRINCE BOATENG!

* * *

Kvällens tridente ska få fortsatt förtroende. Potentialen är monstruös även om ineffektiviteten i afton var för hög för hälsan.

* * *

Gennarino, Andreino, Sandrone. Den italienska ryggraden i laget. Och Abbiati! Tafatt på den tatuerade fjantens mål, OK. Men så många klassparader.

Fanbärare, bandiere rossonere.

* * *

Ikväll är det galet mycket hyll till samtliga aktörer. Alla utom en.

Han kan snart dra åt helvete om egoismen inte avtar. Vi såg tendenser ifjol och hittills verkar utvecklingen inte ha gått i rätt riktning. Sedan kanske någon borde upplysa honom om att en anfallares uppgift är att sätta sina lägen, inte att göra meningslösa tunnlar på underlägsna motståndare.

Det är inte ball. Inte alls faktiskt.

* * *

KEVIN PRINCE BOATENG!!

* * *

Dagens Cisco, politiskt korrekt så det förslår:

– Oh Vesuvio, lavali col fuoco!
Lavali, lavali, lavali col fuoco!

Översatt: Åh Vesuvius, tvätta dem med elden.

* * *

KEVIN PRINCE BOATENG!!! Herregud det är så att man storknar av kärlek när han går in och visar hur ghanesiska skåp står i Accra. Någonting hårdnade i alla fall, ursäkta den överflödiga informationen.

Fantastisk. Jag älskar dig.

Vi älskar också ett vinnande Milan on the road med en grinta som gör att nattsömnen blir svårtillgänglig ännu på ett par timmar. Men vad gör det att vakna trött när leendet varar hela vägen fram till helgen?

Tack grabbar! VI AMO!

7 reaktioner till “Episk njutning på San Paolo”

 1. Att vi inte kan stänga matcher, inte ens med en man mer, är uselt. Tackar Abbiati för dessa poäng.

  Sedan, detta snack om att köpa biglia eller vad han nu heter. Jag vill inte se ännu en medioker spelare av Sokratis kaliber i Milan. Vi är Milan och vi ska vara mästare på att spela boll i defensiven men detta är ju en mardröm…

 2. Fyfan vilken match Andrea gör!
  Sokratis känns inte fuoriclasse.
  In med Astori i Januari!

  Onödigt spännande i slutet.

 3. Oddo var lätt matchens lirare, Vilket inhopp. Jag kan inte vart den enda som trodde matchen var körd när man såg honom hoppa in,,, men icke!

  Påminner inte Patos fjolltendenser mycket om Ronaldinhos när han spelar? tar inte en meter än vad han behöver,,, noll vilja.

 4. Riktigt trakigt att se Pato spela som han gor ikvall, precis som mot Real senast. Han var riktigt usel ikvall och kunde/borde spelat fram Zlatan vid minst tre tillfallen. Hoppades innerligt pa att Inzaghi skulle fa hoppa in. Inte nodvanligtvis for att han skulle spelat fram Zlatan i dem situationerna, men for att han i alla fall skulle ha begravt malchanserna.

  Nope, fortsatter det sa har tycker jag att Inzaghi skall krava mer speltid!

 5. Blir bra ledsen när man ser Pato nu. Slarvigt passningsspel (när han väl slog en), inget defensivt arbete och totalt ego. Näe fan nån borde läxa upp ankan och få honom att lyfta blicken, annars borde Milan passa på att håva in så mycket pengar dom kan till sommaren!

  Cudos till Robinho men gillade inte ”äckel-Busquets” filmningen han gjorde. Däremot drog den ihop en feting reaktion från hela laget som visade grinta och stod upp för varandra vilket var helt underbart att se!

  KPB, behöver inte skriva så mycket om honom det har du redan gjort Mix.

  Krossa Juve nu! Avanti!

 6. Till alla som frågar sig varför man söker land och rike runt för att hitta ”den nya Pirlo”. Kolla på gårdagens match, sjuk prestation som inte får den uppmärksamhet som den förtjänar imo.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.