En röst från framtiden

Vi får mycket feedback av er läsare gällande allt som har med sajten att göra. Saker vi i sann dryg anda mestadels nonchalerar och borstar av rockärmarna men även vissa konstruktiva idéer som vi tar till oss. Det händer, tro’t eller ej.

Det var the good news. The bad news är att förändrade förutsättningar i livet kan leda till en reducerad förmåga (läs: inte oförmåga, vi ska inte sluta) att upprätthålla samma frekvens på inläggen inom den omedelbara framtiden för duon vid tangentborden.

Men hav förtröstan: vi har en potentiell lösning även här. Till skillnad från Galliani så har vi nämligen framförhållning i form av krokar ute i de rödsvarta vattendragen.

Avslutningsvis kvarstår vissa praktiska detaljer att arbeta med som vi kommer att lösa. Saker sker bakom kulisserna och inom en snar framtid blir ni varse vilka förändringar – förhoppningsvis positiva sådana – som stundar.

Jag tror på det här tack vare den hjälpsamhet och det engagemang som vissa läsare uppvisar. Initiativ och idéer som sannolikt kommer ge detta rätt skjuts in i vintermörkret.

Avslutningsvis, som alltid oavsett väder, vind och halsdukstyg:

Forza Milan!

En kommentar till “En röst från framtiden”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.