En jävla införrapport

Mängder av skador (se nedan, fan) gör att uppställningen imorgon blir fylld av speed och frenesi: helt rätt medicin mot ett Juventus som kommer satsa på att få våra lirare i gungning med hårda medel. Fy fan va äckligt!

Vi kan slå dem, det tror jag verkligen. Särskilt utan Krasic som utgör lagets främsta offensivkraft med sina explosiva löpningar utmed kanten. Men han är en jävla filmare och får skylla sig själv.

Med all respekt för Pepe (som är en jävla sopa) och den vidrige Marchisio med heroin-fejjan så är deras närvaro imorgon idel motiverad med att den vidrige blonde tränaren vill gröta ihop saker och ting för att på bästa sätt få ut max av den zebrarandiga centrallinjens främsta egenskaper: nämligen att sparka skiten ur smånätta lirare.

En lång mening blev det. För att jag ville ha den så.

Utmaningen för oss blir därför att låta bollen göra jobbet och på ett ödmjukt och systematiskt vis ta sig in bakom linjerna: Robinho bakom den vindögde Aquilani och den mentalt störde Melo medan Pato skall försöka undvika slaktarduon Chiellini-Bonuccis klingor.

Varför i helvetet ska de göra det, undrar ni? Jo mina vänner, det ska jag ta och meddela. Detta för att bereda plats för både Pirlos och Ibrahimovic instick och snabba lösningar. De är jävligt bra just nu, vilket ni hade förstått om ni kunde någonting om fotboll.

En som kan spela fotboll men som sjåpar sig alldeles för mycket för att det ska kännas riktigt bra i den minsta av lådor är Thiago Silva.

Nu missar han nämligen sin tredje match efter att in i det sista testat sin fjantiga fot. Amputera den eller spela, inga gråzoner. Antonini bröt nacken i måndags. Nu tränar han för fullt igen och är redo för spel. Se och lär!

In i hans ställe hoppas jag att Abate går, dock ute på flanken. Dels för att han har en jävligt ball frisyr men framförallt för att han har den inställning och löpvilja offensivt som jag tror kommer behövas mot potatisbönderna från Turin.

Sen vill jag skänka en tanke till Alexandre Pato: spela som en normal fotbollsspelare istället för som en jävla idiot. Tack.

Avslutningsvis den elva jag hoppas och tror blir morgondagens när domarjäveln blåser igång matchhelvetet:

Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Bonera, Nesta, Antonini; Gattuso, Pirlo, Boateng; Robinho; Pato, Ibrahimovic.

Bänken: Amelia, Papastathopoulos, Yepes, Flamini, Seedorf, Inzaghi.

Skadade eller petade: Oddo, Thiago Silva, Onyewu, Zambrotta, Ambrosini, Ronaldinho, Oduamadi, Jankulovski.

Nu ska jag dra åt helvetet.

PS. Jag drack Dr Pepper före inlägget.

7 reaktioner till “En jävla införrapport”

  1. ”Nu missar han nämligen sin tredje match efter att in i det sista testat sin fjantiga fot. Amputera den eller spela, inga gråzoner. Antonini bröt nacken i måndags. Nu tränar han för fullt igen och är redo för spel. Se och lär!”

    – Hahahaha. Mera Dr Pepper åt folket.

  2. Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men Oddo förtjänar iaf att sitta på bänken efter sist. Och Bonera i mitten? Vi kommer bli våldtagna och som USA-snuten sa till ”Germany boy”….”Ass will hurt for two months”.

  3. O fyfan det har jag missat helt i det jag läst, hur vågar man förbise en sån grym spelare i införrapporterna? Sträckte han sig överallt efter att ha fått spela för första gången på ett decennium eller vad är felet?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.