Boateng: "Ibra gör mål igen på lördag"

Den riktiga idolen är han. Det krävdes inte mycket för Kevin-Prince Boateng att erövra sitt nya folk: ett par matcher fyllda av löpvilja, hjärta och understöd innan kärleken omedelbart blommade ut. Supportrarna premierar alltid de generösa och det är ingen slump att det igår förmiddag befann sig ett tusental fans utanför Milan Store i San Carlo-gallerian i väntan på autografer från och fotografier ihop med den ghanesiska landslagsmannen.
Prins Kevin lyckades återvända från fansens grepp först vid 20-tiden.
– Ett fantastiskt bemötande, det är helt otroligt.

KAKÀ OCH HISTORIEN
Boateng är en av spelarna som Allegri återfår inför matchen mot Chievo efter att ha kurerat sig från känningar som fick honom att tacka nej till Ghanas kallelse till landslaget. Mittfältaren mår nu bra (”Jag är hundra procent”) och tror samma sak om Ibrahimovic. Nog mycket att tvinga honom in i målprotokollet:
– På lördag kommer Zlatan att vara med och jag tror att han gör mål igen. Han är mycket viktig för Milan och i de senaste matcherna har han gjort mål och spelat mycket bra. Mot Chievo ska vi ta hem tre poäng.
Samtalsämnet Kakà intresserar även honom:
– Han är en klasspelare som skrivit in sig i historieböckerna i Milan. Om han återvände till oss vore det fantastiskt.
Avslutningsvis en kommentar till händelserna i samband med Italien-Serbien:
– Ett riktigt tråkigt ögonblick för den italienska fotbollen. Hur som helst tror jag att Italien hade vunnit ändå, därför är det rätt att de blir tilldelade de tre poängen.

VIVA LA PULCE
Emellertid har Ariedo Braida, som häromkvällen befann sig i Aten för att se Grekland-Israel, avslöjat sin förbjudna dröm till den grekiska tidningen Exendra Sports:
– Om jag kunde välja en spelare till Milan vore det Messi. Även Cristiano Ronaldo är en klasspelare men la pulce är la pulce….
Sedan berättar han:
– För några år sedan observerade vi Higuain och Pastore, när de spelade i Argentina. De tilltalade mig verkligen men det är inte alltid möjligt att göra allt.

* * *

Källa: La Gazzetta dello Sport, 14/10 2010.

3 reaktioner till “Boateng: "Ibra gör mål igen på lördag"”

  1. >"- För några år sedan observerade vi Higuain och Pastore, när de spelade i Argentina. De tilltalade mig verkligen men det är inte alltid möjligt att göra allt."

    Tortyr De Luxe for sjalen…. :/

  2. >Galliani har ju dessutom sagt till media att han kunde köpt Pastore om han ville förut.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.