Benvenuti al futuro

Milano Siamo Noi, v.1.0.1. På en ny, fräsch och alldeles egen sida! Fan va ball. Nästan lika ball som Pelle Blohms spretiga replokalsfrilla även om han närmar sig 50 avslutade jordsnurr.

Visst är det härligt? Happy days för diciasette.

* * *

– Äh men va fan… Vad är det för skillnad dah?

Svar: Egentligen inte så jävla mycket brorsan. Några småsaker har och kommer att förändras. Grafiskt, mest tydligt i form av bannern som fått sig en ansiktslyftning men även smådetaljer som kommit och skall tillkomma. Störst av allt är dock två saker…

* * *

Den ena aspekten helt och hållet dedikerad bloggens tolfte man. Eller kvinna. Vi talar naturligtvis om er läsare.

En nyhet i och med nylanseringen av Milano Siamo Noi ur användarsynpunkt – en aspekt vi värderar väldigt högt – är den nyfunna kommentarsvänligheten. Kravet på ett google account är nu som bortblåst vilket förhoppningsvis skall leda till fler aktiva diskussioner.

Vi har alltid slitit hund för läsarna och kommer jobba lika hårt för samma klientel framöver. Utan er är vi ingenting.

* * *

Den andra nyheten är ett tillskott på skribentfronten. En tredje länk att komplettera den dynamiska duon Mix-Marco Immondo dyker upp i ett ännu oidentifierat inslag.

I vilket format, hur ofta och hur länge är ännu oklart. Men som man brukar säga: man ska inte sätta för mycket griller i huvudet på genier.

Jag kan här och nu utlova en begåvad, inspirerad, ambitiös och initierad älskare av la maglia rossonera i spökskribentformat. Kort och gott: en nyrekrytering som på Boateng-manér kliver in med allt att vinna.

Mer info kommer. Löjligt spännande, visst?

* * *

Vad återstår? Ja, det är upp till er.

Den som vill kan fortsätta sitt surfande på sajter som utger sig för att ha passionen, kännedomen och inte minst den verbala förmågan att tala om Milan i de termer som klubben förtjänar. Tryck på krysset ovan till höger.

Ni andra får helt enkelt utvärdera ovanstående med tiden. Om ni inte redan är frälsta, det vill säga. Om vi har the touch? Säger man ingenting så har man heller ingenting sagt. If you catch my drift.

Vi rekommenderar er starkt att registrera era användarnamn till höger och bli en del av familjen: Milano är ju trots allt du, jag och alla andra kära barn av rätt ätt. Lös en biljett och följ med på resan mot det oändliga.

Välkomna till framtiden.

24 reaktioner till “Benvenuti al futuro”

 1. Äntligen kan man kommentera er kära vänner.
  Ser med glädje fram emot den nya skribentens presentation av sig själv.

 2. @ Andrea

  Nu ska vi inte dunka rygg och sjunga sånger kring lägerelden, men vi måste faktiskt påpeka att ni är minst lika omistliga.

 3. Riktigt trevlig!

  Är en trogen läsare som tidigare uteblivit från samtal och diskussioner bla pga kommentatorsfunktionaliten, eller bristen på.

  Ska försöka dra mitt strå till stacken!

 4. Avanti! Nice med egen sida och fria händer! Ser fram emot en fortsatt bra/bättre(?) blogg!

  Keep it up!

 5. Jag får myspinne nu tack vare er, när jag tänker på er och fantiserar om nya inlägg. Ursäkta jag måste avvika en stund eller två.

  Tack för allt <3

 6. Men va fan skrev en 300 mil lång kommentar(nåja 3 stycken) på senaste inlägget som är den enda som inte kommer med vid paltformsbytet. Erkänn att ni bara bytt för att jävlas med mig.

  Dra åt helvete allihop
  Ps. 😉

 7. @Drazen

  Vi ber om ursäkt för det. Jag lyckades dock återfinna det och ska försöka smyga in det på något sätt.

 8. @Marco
  Haha, nej då, behövas verkligen. Var bara ett osammanhängande babbel, även om jag är säker på jag hade någon poäng gömd där inuti någonstans.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.