Truppen i sin helhet

>Spelarfoton och nummer verkar nu helt klara. Klicka här för att ta er en titt på den officiella hemsidan. Där finns, numera, till och med en bild på Bruno Montelongo (som tar Borriellos och Kakás gamla klassiska nummer, 22), för den som fortfarande undrar hur han ser ut.

Ingen skymt av vare sig Merkel eller Verdi. Jag trodde verkligen att de skulle kunna slå sig in. Men med facit i hand (den aggressiva slutspurten på mercaton) är det nog ganska logiskt att de fortsätter sin kamp på annat håll.

Zlatan ser för övrigt lika glad ut som alltid. Eller, ja. Vi kan i alla fall inbilla oss att han är lite gladare nu när han har en riktig tröja på sig.

8 reaktioner till “Truppen i sin helhet”

 1. >LOL @ Flamini och KPB, arga leken? 😀

  Förresten, är det bara jag som tycker att våra tröjor är väldigt "spänniga" i år? Jag gillar förvisso när det är åtsittande, sålänge man inte ser ut som en michelingubbe. Eller är det bara våra spelare som styrketränat som FAN?

 2. >@Shevchenko_7

  Inzaghi verkar också leka den leken. Scheisse!

  Spänniga tröjor. Agreed. Styrketräningen har de också hunnit med. Vi har ju redan hört historierna om hur Pato har växt och blivit en av de största i laget.

 3. >Primaveralaget kommer att ha en cp-störd uppsättning av mittfältare nästa säsong i form av Merkel, Fossati, Hottor, Santonocito, Novinic och Calvano. Sjukt mycket kvalitet där.

  Merkels tid kommer. Han behöver fortsätta att spela matcher och kommer säkerligen att ha Allegris vakande öga över sin utveckling.

  Längst fram kommer Verdi, Beretta, Palibrk och Gaeta att göra sina mål (strikertips!).

 4. >Glöm inte Adria Carmona som verkar vara en stor talang även han. Palibrk ska bli väldigt intressant att följa också med tanke på hur han verkar ösa in mål var han än spelar.

 5. >Är det nån här som vet nånting om den där Montelongo?
  Alltså förutom att han är ett lån från River Plate (inte det argentinska laget väl?)?

  Ena gången läser man att han är mittfältare, sen står det att han är högerback. Vad är han? Är han nånting att hänga på julgranen eller hänga rakt av?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.