Stop tickling me Massimo

>Har ni hört den förrut? Nördarnas revansch, denna gång upphöjt till femtioelva.

Kusinernas ägare, tillika den bittre och ständigt lika småsinte pajasen, Massimo Moratti ska nu ge igen för att Silvio Berlusconi skänkte Milanfansen en gåva i form av Zlatan Ibrahimovic. Nu kommer kontringen. Är ni redo? Nu kommer det… Åh hej:

Inter ska (vill, enligt ryktet) köpa den glorifierade och kroniskt skadade sprintern från Real Madrid! Nu ska alla djävlar minsann få. Han som skänkte alla (inte riktigt alla) Milanisti lycka i sju års tid (varav de två sista från sjuksängen)! Det kommer svida utav bara helvetet!

Jag skakar i mina skinnstövlar. Det hela känns lika smärtsamt som en feltajmad och väldigt feminin lavett som replik till en högerkrok landad rätt över näsan. Inte ens nära samma sak även om de tror det, som vanligt.

Mitt personliga hat gentemot spelaren till trots ger jag honom dock tillstymmelse till erkännande: så korkad är han inte att han går till kusinerna. Skulle så bli fallet blir en axelryckning följt av ett ”jag blir inte förvånad”.

För mig gör det ingen skillnad, vilket är den totala motsatsen till den reaktion som Massimo Mio hade velat få till. För inte tror väl ens han att man kan skaka liv i en sedan 2007 väldigt döende idrottsman?

Det känns helt enkelt väldigt Inter. Det är Inter. L’Inter di Milano.

Allt detta på grund av åratal av frustration då alla andra lyckats vinna och få den berömmelse som den betydelselösa delen av Milano aldrig fått och aldrig kommer att erhålla. Inte ens efter fjolårssäsongen snackas det om dem.

Frustrerande, det måste det vara.

För att citera Juventus starke man John Elkann: ”Inter? De har aldrig kunnat förlora men framförallt har de ännu inte lärt sig hur man vinner”. Så sant som det är sagt.

Vet ni vad? Jag hoppas att ryktet blir till verklighet, inte för att det gör någon skillnad men ändå. Att Massimo Moratti är och förblir en mänsklig avart visste vi redan. Sommaren var ju trots allt ganska tyst från blåsvart håll men alla levnadstecken är inte alltid av det sunda slaget.

7 reaktioner till “Stop tickling me Massimo”

 1. >Haha. Kaká är inte så dum. Men skulle Kaká – mot all förmodan – välja att spela för den fule kusinen så hade även jag känt att en sån sak är bra. För detta hade varit ett tecken på att den galne Inter har börjat återuppstå sakta men säkert. Ändamålen helgar medlen medlen i detta fall. Kakás goda rykten hos alla milanistas är mindre viktig än att se ett Inter i sin gamla goda (evige tvåan) skepnad igen.

 2. >Om jag känner Kaká rätt så kommer han aldrig aldrig aldrig att gå till Inter. Han är gjord av Milan!!

 3. >Sebastian:
  Därför han påstår att Milan är klubben i hans hjärta och att han aldrig kommer lämna, men ändå går dit han får mest pengar.

  Därför han sen 2007 gjort lika många bra matcher som jag har fingrar på min vänsterhand.

  Han är helt enkelt ganska överskattad.

  Nu ogillar jag visserligen Ibra också men får jag välja mellan Ibra och Kakà så väljer jag Ibra alla dagar i veckan dels för han är en bättre spelare och dels för han inte är falsk – utan säger som det är.

  Mina två ören.

 4. >Såldes inte Kaká för att Berlu ville det?

  Jag ser det fortfarande som att han ville stanna men inte kände sig önskvärd utav presidenten.

  Så du menar att han gjort MAX 5 bra matcher på 2 säsonger? Där kan jag inte hålla med dig och även om det stämde så är det ingen orsak för mig att börja hata honom.

  Han kanske är smått överskattad nu, men han var nästan underskattad 05-07, iaf bland min umgängeskrets.

  Så mycket som han gjort för Milan, kommer aldrig kunna hata honom, men går han till Inter så…

 5. >Det är ord mot ord. Kakà sa att han ville stanna medans Zio Fester och Mr Botox sa att dom inte skulle sälja honom.

  Nej jag menade inte att han gjort MAX 5 bra matcher på 2 säsonger. Jag menade att han inte spelade särskilt bra under 2 säsonger. Långt under vad som förväntas av honom.

  Sen är han fruktansvärt skadebenägen också så att vi fick honom såld för närmare ~€65M var IMO som att vinna på lotto.

 6. >Haha Massimo Moratti, vilken fruktansvärt patetisk man.

  Först köper vi Pirlo och gör han till en av världens bästa spelfördelare.

  Sedan gör de allt för att få Fossati att stanna men han väljer oss.

  Sen bökar de in en klausul i Balotellis kontrakt att han inte kan gå till oss.

  Sen storbölar Moratti när Zlatan går till oss.

  Och nu försöker han gottgöra Zlatan-knocken med en kittling i form av Ricky…

  Patetiskt var ordet.

  Han är verkligen livrädd att vi, efter ett väldigt underligt calciopoli, återigen skall bli en riktig stormakt.

  Om Moratti nu, mot all förmodan, värvar Kaká så skulle det inte kännas speciellt mycket då vi sålde honom i exakt rätt läge och nu är han bara hälften av vad han var hos oss. Go ahead!

  Bevisligen vill inte ens Jankulovski till Inter, haha!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.