SKANDALEN PÅ MILANELLO!

>

Idag talas det mycket om karatesparken som sätter skräck i Milanlägret och som höll på att göra stackars stenhårde Rodney Strasser invalid.
Eller. Vi frågar oss: hur många läsare kan man skrapa ihop innan det återupplivade fenomenet Zlatan ska sluta generera rubriker?
Tja, fråga Aftonbladet och Fotbollskanalen. De kämpar på i alla fall. Och vem kan klandra dem? Ska varenda djävla situation i samhället handla i pengar, då kan man väl i alla fall ge det ett försök, inte sant?
Ett försök var det, ja…
Aftonbladet kallar sparken för ”en statusmarkering”. Perception är visserligen någonting subjektivt. Vi människor har olika sätt att suga upp information från vår omvärld. I detta fall väljer jag dock att skratta åt det uppenbara. Ser man en våldsam spark i det klippet så gör man. Det är inte så mycket mer man kan göra åt det. Personligen väljer jag att se något helt annat, nämligen
– Att Gattuso tar fram sina italienska gester och driver med Abate. Scenerna efteråt är dock som hämtade från valfri porrfilm. Boylove, grabbkärlek eller BFF:s, kalla det vad ni vill, det är tamigfan tårdrypande.
– Att Odu skojar till det med Zlatan när denne knyter skorna. Malmöpågen dampar naturligtvis. Resultatet är förödande; stackars Rodney Strasser.
– Att Allegri inleder träningen med att vara allvarlig. Han pushar på de sina genom att säga vai och andiamo. Lite väl många gånger kanske. Uppvärmningen är dock lugnare än någonsin. Massimiliano väljer då att gå i taket. Resultatet vet vi. Rodney ligger numera i respirator. Stackars liten.
– Att Pato fuskar under uppvärmningen och att Ambrosini är fruktansvärt professionell.
– Att Prince Boateng är en brud. Munlädret går i ett. Tur för honom att Zlatan hade siktet inställt på någon annan.

10 reaktioner till “SKANDALEN PÅ MILANELLO!”

 1. >Jag håller inte alls med dig. Tvärtom så är det här GRAVALLVARLIGT och är början på slutet för AC Milan som fotbollsklubb.

  Nu ska jag sätta mig och sträcklyssna på Bo Kaspers Orkesters samlade mästerverk, hålla ihop skinkorna och äta fikon.

 2. >Haha nästan helt underbart. Har man stått en hel uppvärmning med att få undermåliga passar från Rodney så hade jag också velat dra en lätt thaispark i ryggen på honom. Bonera såg ut att hålla med.

  Nu tror jag dock orsaken är någon helt annan. Antonini såg skyldig ut på något sätt. Jag gillar det.

 3. >Hoppas verkligen att de skämtar med varandra och att Zlatanbladet, som vanligt, gör gjort en höna av en fjäder igen?
  Zlatan gav ju Dinho en kram och sen gan han självate Robinho en örfil. Antonini slog också Strasser.

 4. >OM det nu hade varit allvar, sa ar val Strasser knappast den som springer och gommer sig ;O

  Killen kan sta i vagen for en langtradare utan att ens rycka till…

  Heh.

 5. >Man får hoppas att det är på skoj. Något som det defenitivt inte ser ut som(även när man sett hela videon).

 6. >rickarduomo

  Klart att det är på skoj! Vad skulle det annars va?

  Att Zlatan är ovän med Strasser och väljer då att ladda en thai-spark mot axeln…

  Jag tror att Strasser bara blir så paff när superstar Zlatan sparkar honom mitt under ett lagsnack.

  Alla som spelat fotboll vet att sånna här grejer händer jämt. Sparkar ihop benen under uppvärmning, knuffar när någon stretchar etc etc.

 7. >@David Agren

  Så jävla skönt att du förklarade för mig hur det låg till. Var riktigt orolig att det kunde varit en markering eller liknande för något som utomstående inte har en aning om, men så kommer du och lugnar mig;)

  Och eftersom jag aldrig har spelat fotboll(något som du uppenbarligen har)så har jag inte förmågan att läsa Strassers och Zlatans kroppspråk. Tack igen :))

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.