Om ni gav mig diamanter och pärlor

>Slutet gott allting gott: 2-0 hemma mot Auxerre ger arbetsro till Milan och seger nummer två på tre Allegrianska försök. Hemmasviten är intakt och Zlatan fick göra sina första två strutar.

Många positiva aspekter i en match som helhetsmässigt knappt kommer undan med godkänt sett till prestationen då för många gjorde för lite, för ofta.

* * *

Nesta är inte helt fräsch och Bonera är fortsatt svajig. Thiago Silva behövs, fort.

* * *

Hatten av dock till The Symbol som ikväll kom in på mittfältet och gav Milan det som saknades när ingen annan vågade, ville eller kunde. Någonstans var man kanske oroad för att grabben inte skulle fixa San Siro, Champions League och alla förväntningar.

Obefogad oro, skulle det visa sig.

När Mad Dog är tillbaka har vi två slitvargar redo att göra jobbet. Ambrosini kan återhämta sitt hyperextenderade knä (så sägs det) i lugn och ro.

* * *

Skador – av oklar och varierande sort – på Ambrosini, Pato (en dryg månad enligt de italienska mediernas första prognoser) och Antonini (lätt känning) är inte de nyheter man hade velat ha såhär i säsongsupptakten…

* * *

Sammanfattningsvis: tre tunga poäng i CL-tabellen men fortsatta huvudbry för Max inför matchen mot Catania, som knappast kommer att sjabbla bort kontrings- och gratislägen såsom fransmännen gjorde i afton.

Attenzione.

7 reaktioner till “Om ni gav mig diamanter och pärlor”

 1. >Synd bara att Prinsen inte fick trycka dit en balja…

  Vilken match han gör ikväll!

  Bör och ska ha en plats i startelvan mot Catania efter kvällens insats.

 2. >Matchen såg inte bra ut alls i första, men d ryckte upp sig till andra. Prinsen, vilken energi, vilken jävlaranamma, precis sånt vi saknar i mitten. Han måste få en ordinarieplats (tänker flamini, prince och pirlo på mitten). Hoppas inte Patos skada är alldeles för allvarlig, han e ju rena glasmannen för fan!

  Sist men inte minst – tack Ibra för dina två mål!

 3. >Boateng är ju nya husguden för f*n!!

  Har inte sett en milanspelare ta en löpning som han gjorde vid framspelningen till 1-0 på flera år! Som farzad skrev, han, pirlo och flamini på mitten kan va mumma. För övrigt vara jag borderline deprimerad i halvtid. Att slå bort så enkla pass och tappa boll så enkelt som de gör är ju helt åt helvete. Och när dom ska trilla boll a lá Barcelona i backlinjen och tappar den för dom, INTE KAN, till hungriga fransmän. KNAS!

  Skärpning nu Milan!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.