Jävligt irriterad blir man

>Det finns mer oanständiga saker att göra än att åka till Olimpico och komma undan med en poäng. Men när man hade tre i handen och tappar två av dem på grund av sin egen inkompetens, ja då brinner åtminstone undertecknad av.

När några spelare – då Abate går sönder mitt på planen – börjar vifta med armarna som om att Lazio är tvungna att spela ut bollen och därmed tappar massor av meter i hemjobbet blir man obeskrivligt förbannad. Spela tills domarjäveln blåser för i helvetet.

Thiago Silva glömmer dessutom på ett bedrövligt sätt att ta sin markering vilket börjat bli en ful ovana från brassens sida. Han är fantastisk men spelar ibland som en P15-spelare som är väldigt nöjd med sin egna uppenbarelse.

Resultatet blev ett mycket vackert Laziomål som dittills kändes både ologiskt och i viss mån orättvist då Milan stått för det bästa med sitt förvisso sterila bollinnehav. Nej fy fan i hela jävla helvetet så onödigt. Vi hade behövt vinsten ikväll, särskilt med tanke på att våra kusiner kommer att gå fullt resten av säsongen.

Nåväl, Allegri är känd för att behöva sina fem första matcher i bedrövlighetens tecken innan hans lag börjar rulla igång. Lecce, Cesena, Auxerre, Catania och Lazio. Jag orkar inte med fler poängtapp nu, även om förtroendet självklart är orubbat.

Sämst ikväll: Clarence Seedorf. Briljant assist, verkligen. Men du kan fortsättningsvis ta dina kvällspromenader i parken ihop med tant Agda, 82 bast (om du hänger med, jag ser dagligen paranta damer i den åldern gnugga på riktigt bra med sina rullatorer) istället för att ta dem runtom i Italien när dina lagkompisar sliter arslet av sig.

Bäst ikväll: Gattuso. Han avstyrde en handfull kontringar genom att löpa just arslet av sig på ett mycket lojalt sätt. Hatten av, även om du är sämst.

9 reaktioner till “Jävligt irriterad blir man”

 1. >Förstår verkligen inte hur Seedorf fortfarande kan få starta. Flyger fan hellre in Emerson och sätter honom på planen istället.

  Seedorf har varit bedrövlig de senaste matcherna, och ändå får han chans på chans på chans på chans. Ancelotti-vibbar.

 2. >Allegri visar inte heller någon vidare klass. Lite väl tidigt att döma ut karln, men detta har verkligen inte börjat något vidare bra. Är helt jävla paralyserad när matchen låser sig och några byten ska göras.

 3. >Nesta gick bort sig totalt vid målet och Abate gick inte på boll i en enda närkamp, hans samspel med Gattuso utformade sig i att båda pressade spelare på samma sida. Defensivt är det ett jävla huvudbry varje gång spelare i Brocchi-klass anfaller (Seriöst!? hur många gånger har Bogdani i Cesena dribblat sig förbi spelare.. nånsin)

  Sen är Seedorf så sjukt kåt på Ronaldinho. Förstör inte för brassen och alla andra genom att dra med din försvarare och dina feta lår på alla andras ytor din idiot!

 4. >Upplever vi samma orubbliga fenomen som under Ancelotti – dvs. Clyde står som untouchable. Eller vad är grejen?

  Hade tjutit mig till sömns om Zambrottas skott gått in. Fy i jävla fan!
  Ungefär så snyggt hade det varit.

 5. >Inte konstigt att man inte tar full pott om 99% av alla passningar går till en spelare med ryggen mot mål. Mer löpningar fram behövs!!

 6. >Hade det verkligen varit så svårt för Herr Berlusconi att punga ut 15M euro eller vad det var Lazio gav för Hernanes? Han ÄGDE mittfältet igår.
  Med honom på plan hade vi inte behövt stå ut med varken Pirlo eller Seedorf…Han sprang lika mycket som båda två gånger 5

 7. >Precis som jag nämt tidigare…

  Allegri borde "grow some balls" och bänka Seedorf. Förutom passningen till Zlatan så var han sämre än sämst. Bytet kom bara 30 min försent! SKÄRPNING!

  Bäst igår: Abbiati!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.