Inför kvällen

>Kollade på gårdagens träningspass från Milanello och slogs av följande saker:

A) Allegris sätt att leda sin 4-3-3-övning där laget förväntas röra sig enligt ett förutbestämt mönster i sina respektive positioner på planen. Noga är bara förnamnet.

B) Mathieu Flamini och Robinho är tillbaka. De har tränat gemensamt med de övriga i tre dagar och spelar säkerligen – i större eller mindre omfattning – mot Lazio.

C) Rodney Strasser fick utstå både snärtar på öronen, hånfulla skratt och schizofrena kramar av Rino. Nu vill jag se skandalrubrikerna på samma sätt som när Ibrahimovic gjorde sin dryga karatespark. Eller är det skillnad på våld och våld, folk och folk? Eller är ni bara förstoppade?

Dessutom menar morgonens Gazzetta att laget kommer att se ut som följer:

Milan (4-3-3): Abbiati; Abate, Silva, Nesta, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Boateng, Ibrahimovic, Ronaldinho.

Bonera och Antonini dras med lättare känningar även om Luca kommer att sitta på bänken ihop med Robinho, Flamini, Papas, Yepes, Amelia och Inzaghi.

Det luktar förklätt 4-4-2 (eller en dynamisk form av 4-4-1-1) där Boateng får en nyckelroll beroende på om vi har bollen eller inte.

2 reaktioner till “Inför kvällen”

  1. >Om jag minns så var det jag som blev retad när jag glädjades över Boatengs ankomst till Milan..visste att det var en bra värvning, but no one took me seriously, kräver en offentlig ursäkt från samtliga.;)
    Och sen vill jag bara säga att optimisen är på hög nivå här i Bryssel, ikväll vänder vi trenden, vinst framöver. (Notis: knaprar någon skum version av belgiskt alvedon just nu.)

  2. >"Är det skillnad på våld och våld"…du är förstoppad imo. Kaka låten var btw grym, och du är endast avundsjuk.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.