Goda och tråkiga nyheter

>Jag har väldigt många goda nyheter, men även en tråkig.

De goda nyheterna är att vi har ungefär 50 000 läsare i månaden, vilket utgör ungefär 1500 läsare per dag. Dessa kommer främst från Sverige, Norge, Storbritannien och Tjeckien. Värt att notera är att vi faktiskt har fler läsare i USA och Tyskland än vad vi har i Finland, vilket vi tycker är väldigt roligt (om det är tyskar som översätter texten eller om det är svenskar med basen i öl-landet är desto svårare att räkna ut).
40% utav er använder Mozillas Firefox, 26% använder Internet Explorer, 3% är Operaanvändare, 18% har en Mac och använder Safari, samtidigt som enbart 11% använder Googles Chrome. Med detta vill jag poängtera att bloggen ser förskräcklig ut för de som använder Explorer. Som bokstavsnörd vill jag poängtera vikten i att ha skarpa och distinkta gemener och versaler. Av den anledningen rekommenderar jag hellre stabila Chrome eller supersnabba Opera (och dels Firefox, men Mozillas ständiga uppdaterande är väldigt frustrerande).

De dåliga nyheterna, vilka jag egentligen borde kalla för tråkiga, är det faktum att all denna trafik inte syns på bloggen. De som tycker och tänker ska ha en eloge för det, men vi tycker fortfarande att det är för glest mellan inläggen. Både jag och Stavmixern efterlyser därför åsikter, feedback, kritik och analyser. Allt är av intresse.
Jag tänkte att ni ville veta det. Hur som helst. Tack för att ni befolkar bloggen.
Vi syns i molnet.

9 reaktioner till “Goda och tråkiga nyheter”

 1. >Från Tjeckien av alla länder – detta land av vildsinta lokalbor som dricker öl och ser på hockey? Du måste ha smuttat på grappan nu va Marco?

 2. >Jag tycker iaf att ni gör ett bra jobb. Svårt att komma med nya åsikter när jag håller med er om hur det ser ut i Milan för tillfället.

  FOrtsätt med erat super jobb.

 3. >@n!klas

  Cross my heart.

  @osnobe

  Det är så klart inte meningen att ni ska trycka ur åsikter om ni inte kan. 🙂

 4. >Jag är lika beroende av den här bloggen som av mitt morgon-earl grey. Fortsätt på er utstakade path to glory!

  Är övertygad att om ni båda deltar mer aktivt i kommentarfältet själva, så kommer fler läsare att bli lockade att delta i diskussionerna.

  Mvh

 5. >@Jari

  Ser man på. Kul att ha dig här. Om du vill får du gärna berätta varför du exilskriver. 😀

  @Vurre

  Du har en poäng. Ska genast ta till mig det.

 6. >Okej, när bloggen har en något (homo-)erotisk inriktning på vissa inlägg vill jag gärna att vi tar upp en ny synvinkel;

  Vilken spelare har burit upp sin Milantröja på bäst sätt? Ur ett rent erotiskt perspektiv naturligtvis. Vi måste våga se utanför ramarna här.

  PÅ uppstuds vill jag häva Maldini… men jag måste googla lite mer för en helt (vetenskaplig, balanserad, objektiv) åsikt,

  Vore inte det något för ett inlägg så säg…

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.