För de som tvivlade

>- Jag har Roma i blodet och vill göra fansen lyckliga. Detta är kröningen av mitt livs dröm. Jag är nöjd och har valt Roma eftersom det är en permanent övergång. Roma tror på mig och min målsättning är att återgälda förtroendet.

Som sagt. En gång en jävla idiot… Det enda du har i blodet – utöver spår av knallpulver för vuxna – är brist på talang, stil och klass. Detta är ett sällan skådat svek och den jävel som applåderar hans återkomst till San Siro ska fan ha en smäll.

Nu vet alla vem du är (förutom mig som redan visste): en lismande jävla posör.

Marco Borriello. Du kan verkligen dra åt helvete.

* * *

Källa: Corriere dello Sport, 1/9 2010.

14 reaktioner till “För de som tvivlade”

  1. >Man blir bara förbannad när man hör dem säga "Jag älskar Milan" för att sedan EN dag efter flytten vräka ur sig att man "har Roma i blodet". Är det här den värsta sortens disrespect sedan Sundsvall brann?

  2. >Haha. Kört hårt Mix. Jag är med dig hela vägen i vad gäller Borriello. För sällan har världen skådat en sådan billig manlighora. Om karln hade varit med i en red light district utställning så hade han alltid varit den med röd prislapp och med en text som lyder: Billigaste i stan. Du får två knull till priset av ett.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.