Drag på smilbanden

>Ibland räcker det med en spelare för att på egen hand, avgöra, kontrollera och vinna en match. Åtminstone om spelaren i fråga är som hämtad från havets ondskefulla djup eller någon riktigt dammig horrorproduktion signerad Spielberg. Smile you son of a b…

När strängarna på den fantastiska lyran förmår klassmål, arbete med att binda fast bollen längst framme och en iskyla som vissa flyktade bönder i huvudstaden bara kan se på HD-upplöst TV på Trigoria, ja då vet man att det handlar om en toppspelare.

Zlatan Ibrahimovic kostade Milan 24 miljoner euro och ikväll bevisade han varför hans bläckfiskliknande uppenbarelse är värd varje cent.

Prova att ta bollen av honom. Prova fyra åt gången. Det går inte. Motståndarna får börja skjuta honom med harpun i fortsättningen. Roy Schneidersk (vila i frid) precision är nämligen få förunnat.

* * *

Visst, det var några fler som gjorde sitt i afton.

Jag såg Gattuso Gennarino, kallad Rino. Jag skrek, jag hoppade, jag kastade nötter i golvet vid återerövrade bollar på mittfältet. Jag log. Jag blev förbannad igen. Du är en sopa i grunden, men sista två har formen varit gryende. Ren och skär njutning att se!

Är det nyttigt någonstans att stå upp och skrika BRAVO IGNA en lördagskväll efter vunna nyckeldueller i defensiven med en lätthet som vi inte trodde Beckhaminho var kapabel till?

En hel jävla kostcirkel för själen är vad det är.

* * *

Giuseppe ”Beppe” Sculli är för övrigt med på en topplista över äckligaste jävla idioter genom alla tider att beträda San Siro.

Den blotta synen av hans vidriga anlete (eller som Mr Yildiz kallar det: ”anzikt”) och intelligensbefriade leende framkallar ett illamående av bibliska proportioner.

Kvällens nedyxning av Robinho är klassisk Sculli. Du kan dra åt helvete.

* * *

Tre poäng. Bara en sån sak.

Nu: merda vs merda. Hoppas det blir bråk.

9 reaktioner till “Drag på smilbanden”

 1. >…nu aterstar det "bara" for Allegri att intala Flamster att lara sig att passa nar Robinho star fri och vantar…

  Samt att man inte alltid behover bomba in bollen i nattaket nar man redan gjort bort bade malvakt och forsvar ;O

  Ruskigt skont med 3 poang.

  Tankte nastan skriva att "jag hoppas Asnan fumlar in ett segermal mot Inter i slutsekunden", men andrar det till: "jag hoppas Riise bombar in ett frisparksmal med matchens sista spark".

  Ps. Kommer Robinho nagonsinn se vuxen ut rent kroppsligt…? Han kommer se exakt likadann ut vid 86-ars alder, trust me.

 2. >Så länge Rino spelar så här har Allegri inte en anledning att peta honom. Vinner hur mycket boll som helst, löper i djupet i straffområdet trots att både vi och han inte vet att det kommer leda till nåt vettigt och dessutom sätter han en och annan kross också.

  När han slipper agera spelfördelare och bara sköter det han faktiskt är bra på då funkar laget mycket bättre också. Hoppas innerligt att han nu kan fortsätta så här.

  Zlatan är en targetspelare utav absolut högsta klass, och att se honom vinna tillbaka boll på egen planhalva är en njutning, han vill så sjukt jävla mycket, och det ska han ha all respekt för. Allt sitter inte där än men det är på väg. Han kan fortfarande mycket bättre än så här.

  Ingen jätteprestation men vi är definitivt på väg dit, ett steg i rätt riktning sett till de senaste veckorna var det iaf.

  Rino var kung och Flamini bör öva på spelförståelse + skott.

 3. >Vet inte om jag vågar erkänna det men…jag börjar gilla Zlatan. Killen stod ensam (med en Milanläkare, tror jag)kvar på plan och spydde efter utsignalen. Att ingen nämner Antonini?? Är det bara jag som anser att han var, tillsammans med Ibra, bäst på plan? Han räddade ju sina backkollegor flera gånger. Ps: Min Enter-knapp på tangentbordet fungerar inte, lite jobbigt att skriva så jag byter till Roma-Inter

 4. >Underbart att se Rino just nu iaf, säger inget mer om det. Dock måste jag säga att zlatans mål var cepeebra. "Det finns inte!!" skrek jag iaf.

 5. >@MiloForzaMilan

  Antoninis samspel med Ronaldinho var väl sådär. Och det brukar säga en del. I detta fall var väl Ronaldinho helt värdelös, så vi ska inte ta allt ifrån Antonini. Jag tycker dock personligen att han kan bättre.

 6. >Halleluja! Milan såg tajta ut ikväll. Det är fanimej en jävligt skön syn så tidigt på ett helt nytt lagbygge, med nya referenspunkter som skall läsa av gamla spelare och gamla spelare som skall läsa av de nya referenspunkterna. Att Allegri satsar på att tajta defensiven på kostnad av offensiven är helt rätt. Det är så man bygger ett lag. När spelarna nu mer och mer börjar lita på varandra i defensiven kommer också snart offensiven att växa. När spelarna vet hur dom skall löpa och att löpningen dom tar kommer täckas upp av en lagkamrat kan det här bli riktigt bra.

  + som fan till Gattuso idag, kämpade hårt och stressade inte så in i helvete när han väl hade bollen, både ett farligt avslut och några helt anständiga krossbollar idag är mer än vad man trodde att grabben fortfarande kunde.

  Ronaldinho måste höja sig mer, kommer inte förvåna mig om han har stor show på Amsterdam arena men han måste höja sin lägstanivå i ligan.

  Tack Ibra och tack Vucce för att kvällen blev riktigt trevlig!

  Forza Milan!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.